Speltips Salems IF v Umeå City FC

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-09-21 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 3,00
Tips: 1
Salems IF v Umeå City FC @3,00 Svenska Spel (2/5)

Umeå City har haft en katastrofsilly på sin försäsong. Man har tappat fyra riktigt bra kuggar. Det är lagkapten Peter Reinholdt, Albin Andersson, Stefan Lindberg-Dellsand och Mattias Hedlund. Det är 85 mål av lagets totala 130 från förra säsongen som lämnat laget. Extremt tunga tapp och man har inte ersatt dessa med någon. Umeå går mot en tuff säsong och kommer vara på den undre halvan.

Salem är nykomlingar men har ett riktigt bra lag. De lekte sig igenom division 1 förra säsongen med hela 215 gjorda mål. Man har värvade bland annat Berg från Balrog mitt i förra säsongen och han stod för hela 50p på endast 14 matcher. Överlägset bäst poängsnitt i serien. Man har bröderna Kahn som levererar ständigt. Ena brodern Kahn får väl ses som en ruskigt stor assistkung då han stod för hela 40 assister förra säsongen av sina totala 53p. Samiel Fseha är en back som gjorde hela 56p förra säsongen är givetvis en viktig kugge i laget. Han är dock osäker till spel. Skulle kunna rabbla upp flera spelare men jag tror att ni förstår. Man har endast tappat en av sina skyttekungar Bergfors men har annars har man behållit hela sin trupp ut över det. Salem ses som ett av seriens utropstecken och kommer absolut klara sig kvar denna säsong. Man har gjort en fin försäsong där man bland annat har slagit Superligalaget AIK med 9-6.

Givetvis har man en bättre fördel av hemmaplan här och jag ger Salem en bra vinstchans än vad Svenska Spel ger. Vi kliver in med 2 enheter på Salem i deras hemmapremiär. 3,00 är för högt. Hade nog kanske sett 2,30 som ett mer korrekt odds. Umeå lever väldigt mycket på historia i denna värdering enligt mig. Har surrat med en hel del spelare runt Stockholmsområdet som har bra koll på lagen och de flesta har lagt en slant på just Salem.
Spela på Salems IF v Umeå City FC hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 19 September 2014 - 15:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
OQlirar - 2014-09-20 01:59

Salem står i 2.30 nu på Unibet.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: