Speltips

Speltips Millwall - Nottingham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-20 16:00 Spela här

Speltips Millwall - Nottingham
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.80 Speltips: HT Not +0.0
2014-09-20 16:00 Millwall - Nottingham HT Not +0.0 1.80 ChristianB

bet365 livestreamar matchen.

Obesegrade serieledarna Nottingham Forest möter Millwall på bortaplan i Engelska Championship. Jag tänkte bjuda er på ett halvtidsspel där jag lirar Nottingham +0.0 att vinna första halvlek till 1.80 gånger pengarna. Alltså pengarna tillbaka om det är lika i halvtid och vinst om de leder.

Nottingham är ligans bästa lag i första halvlek och man gillar att gå ut och jaga en tidig ledning med sitt vassa anfall som toppas utav skytteligaledaren Britt Assombalonga med åtta mål på sju matcher, varav tre senast mot Fulham. Man har aldrig legat under i halvtid. Man har vunnit fyra och spelat lika i tre av de sju första halvlekarna i år, med en målskillnad på 8-3.

Nottingham 4 3 0 8-3

Millwall har inte vart dåliga, men inte fullt lika imponerande. Man har vunnit tre, spelat lika i två och förlorat två av de sju första halvlekarna i år och har en målskillnad på 4-3. De tre segrarna kom dock mot svagt motstånd i form utav Leeds samt de två lagen som är placerade längst ner i tabellen, Fulham och Blackpool. Dessa tre lag råkar också ligga på plats 1, 2 samt 4 över de sämsta lagen i första halvlek denna säsong och har totalt -13 i målskillnad.

Millwall 3 2 2 4-3

Nottingham är definitivt det bättre laget och har sett riktigt vassa ut framåt med hela 17 mål på sju matcher i ligan. Man är obesegrade i både ligan och ligacupen med totalt sju segrar och två oavgjorda. Millwall ligger mitt i tabellen på plats nummer tolv med tre vinster, en oavgjord och tre förluster. Man har förlorat två raka matcher och i båda dessa även legat under i halvtid, vilket talar ytterligare för vårt spel. Man saknar i denna match den förre Manchester United-spelaren och mittfältaren Lee Martin, som är borta sex veckor.

Jag tycker 1.80 på att Nottingham lyckas ta ledningen i första halvlek ser bra ut med tanke på att du får pengarna tillbaka vid oavgjort. Lir!

ChristianB - 20 September, 2014, 00:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-09-20 13:34:24

Paterson gjorde ett fint inhopp senast, hoppas på att få se honom från start idag. Rygg!

ChristianB - 2014-09-20 13:02:39

Helt sant, Cohen och Reid missade dock nästan hela matchen mot Derby näst senast (Cohen ut efter 15 och Reid innan halvtid) och senast mot Fulham så saknades alla dessa tre, då man lyckades göra fem mål (varav två i första halvlek) trots att besökarna ställde upp med sex försvarare.

Kan också nämna att Millwall har frågetecken för Lee Gregory och Shaun Williams som ser ut att missa denna match. Nottingham har en bred trupp och ersättarna har gjort det bra framåt, bakåt hade man dock vissa frågetecken bitvis i förra matchen, men det såg bättre ut sista halvtimmen då man gjorde ett par förändringar.

1.80 med pengarna tillbaka på oavgjort ser fint ut för mig! Lycka till med spelen idag!! :)

J.Dizzle - 2014-09-20 12:30:01

Statistik i all ära, men det finns ju mer än så. Nottingham är riktigt bra för tillfället. Men du borde nämna att mittbacken Hobbs, kaptenen och mittfältaren Cohen och vasse Andy Reid inte kommer till spel. Visst kan det gå ändå men tycker inte 1.80 är något extra. Men lycka till!