Speltips

Speltips Milan-Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-20 20:45 Spela här

Speltips Milan-Juventus
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2,10 Speltips: Över 2,5
2014-09-20 20:45 Milan-Juventus Över 2,5 2,10 LelleSandahl

bet365 livestreamar matchen.

En av helgens absolut fetaste matcher spelas i kväll på San Siro. Pippo Inzaghis Milan ser mycket spännande ut och har inlett med 3-1 hemma mot Lazio följt av en galen 5-4-seger borta mot Parma. En dyrköpt seger som kostade tre försvarsspelare. Juventus har börjat säsongen perfekt och är det någon match Max Allegri inte vill förlora i år så är det denna. Pippos Milan kommer försöka kontra sönder Juventus samtidigt som den gamla damen bör kunna utnyttja röran i Milans bakre regioner.

SERIE A
1:a Milan 2 2 0 0 8-5 6

Senaste match
5-4 borta mot Parma (25' Bonaventura, 37' Honda, 45' Menez, 68' De Jong, 79' Menez)

Avbräck
Diego Lopez, Bonera (avstängd), Alex, Saponara, Essien

Preliminär startelva enligt la Gazzetta dello Sport (4-3-3)
Abbiati - Abate, Rami, Zapata, De Sciglio - Poli, De Jong, Muntari - Honda, Menez, El Shaarawy

Många är nog överens om att Pippo Inzaghis Milan ser mycket bättre ut än förväntat. Den gamle måltjuven har infört ett betydligt mer offensivt tänk än sina föregångare och resultaten har inte låtit vänta på sig. Det började med att man skickligt kontrade bort Lazio hemma på San Siro. Förvånande nog tilläts Lazio föra spelet, men blev nog tagna på sängen av ett sylvasst Milan som sprang sönder Lazios försvar när de tappade boll. Matchen mot Parma hade alla ingredienser av en helt galen match. Vi fick se självmål, utvisningar och klassmål på löpande band. Fem mål framåt är lika imponerande som fyra kassar bakåt inte är det. Dessvärre (beroende på hur man ser det) för Pippo så tvingas han ändra om rejält i backlinjen. Alex skadade sig och Bonera drog på sig rött kort. Det innebär ett helt nytt mittbackspar i Rami-Zapata - som dessutom har gamle Abbiati bakom sig. Detta då målvaktsförvärvet Diego Lopez åkt på en närmast komisk skada. På plussidan får Milan tillbaka El Shaarawy som bildar en formtoppad tridente med Menez och Honda. Milan kommer säkert göra som mot Lazio och ligga lågt för att satsa på snabba omställningar. Det har man både material (Bonaventura, Pazzini och Torres på bänken!) och formstarka spelare för och Juve, som ännu inte släppt in något mål, kommer få tampas med ett skickligt offensivt motstånd som de tidigare motståndarna inte varit nära av.

SERIE A
2:a Juventus 2 2 0 0 3-0 6

Senaste match
2-0 hemma mot Malmö FF (Tevez 59' 90') och innan dess 2-0 hemma mot Udinese (8' Tevez, 75' Marchisio)

Avbräck
Barziagli (tveksam), Pirlo, Marrone

Preliminär startelva (3-5-2)
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Llorente, Tevez

Förra säsongen
Milan-Juventus 0-2 (44' Llorente, 68' Tevez)
Juventus-Milan 3-2 (1' Muntari, 15' Pirlo, 69' Giovinco, 75' Chiellini, 90' Muntari)

Juventus har varit stabilt i säsongsinledningen och har med både lite tur och skicklighet lyckats hålla nollan hittills. Till kvällens match ger la Gazzetta Arturo Vidal 55% sannolikhet till en tröja i startelvan före Pereyra. Stämmer det ger han Juve såväl ny energi efter veckans CL-match mot Malmö, som en extra dimension i anfallet. Tycker Juves anfall såg riktigt intressant ut mot Malmö. Högerspringaren Lichtstiener borde förvaltat sina många genombrott bättre och trots avsaknaden av Pirlo fanns goda tecken på att Juve kan låsa upp motstånd som backar hem djupt. Skillnaden mellan Malmö och Milan är att de senare har en helt annan nivå i sitt anfallsspel och självklart kommer man att få sina chanser. Visst är det liten fördel Milan energimässigt, men jag tror inte att en tisdagsmatch på hemmaplan ska påverka Juve allt för mycket så här tidigt på säsongen. Llorente förväntas få en ny chans bredvid super-Tevez och Max Allegri har även Alvaro Morata att tillgå. Tror det kommer bli livsfarligt många gånger om när Juve hittar in mellan Milans (nya) mittbackar och mittfält. Dessutom har man löpvilliga kantspelare (insticken på Lichtsteiner) och Pogba samt (förmodligen) Vidal som hotar med skott/genombrott.

SPELTIPS

Milan har visat svängdörrar bakåt samtidigt som de besitter en högkvalitativ offensiv. Juventus backlinje har ännu inte testats på så här stort allvar och jag tycker att deras offensiva spel tar sig allt mer. Detta i kombination med Milans avbräck i försvaret, Vidal och El Shaarawys comebacker och till viss del tidigare möten. Då tycker jag att över 2,5 till 2.10 hos bet365 är ett trevligt spel att jobba in under matchens gång. Milans hunger mot Juventus klass.

Tror ni också på många mål i kväll?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 20 September, 2014, 01:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lojoo - 2014-09-20 15:18:38

Ryggar

Absolut - 2014-09-20 10:16:46

Bra rek och troligt med över 2.5 mål. Vill inte vara den som är den men Rami-Zapata är definitivt mer samspelta än Bonera-Alex då de föregående herrarna spelade ofta ihop under fjolårets säsong.