Norwich har börjat säsongen strålande med 5 vinster 1 oavgjord 1 förlust av 7 spelade matcher. Parkerar på andra plats i tabellen en poäng bakom Nottingham. Man ser urstarka ut och satsar stenhårt på att gå upp direkt till PL år. Man har vassa spelare i truppen framför allt i anfallaren Cameron Jerome som gör mkt mål bla senast två st borta mot Brentford. Men även Lewis Grbban är vass och gör en del mål. Martin Olsson spelar vänster back och har en ordinarie plats just nu.
Senaste (2) matcherna:
Brentford - Norwich 0-3
Cardiff - Norwich 2-4

*Stark och skade fri trupp
*Bra/starka/ anfallare
*Gör mkt mål
*Starka hemma
*Formen/Inledningen
*Har mål att gå upp direkt till PL

Birmingham har ingen seger på dem 5 senaste matcherna och parkerar på en 20:e plats i tabellen. Har ingen vidare trupp och det märks på resultaten också,ingen vass / ren målgörare att förlita sig på. Kommer få det mkt tufft att klara kontraktet i år och kommer kämpa i botten hela säsongen.
Gör knappt mål i matcherna snittar 1 mål match och det räcker ingenstans om man skall försöka hålla sig kvar. Tror att dem kommer få det mycket tufft i borta matchen mot Norwich ! Ingen vidare spel har man visat upp,inget fantasi
,det är alldeles för lätt läst och då är det inte så konstigt att man ligger där man ligger så att säga.

Motivering:
Det är klasskillnad mellan lagen,Norwich som har börjat fantastiskt och som spelar strålande fotboll match efter match kommer göra det mycket svårt för Birmingham idag. Jag tror att det kan bli stora siffror idag 4-5 mot noll är inte alls omöjligt med tanke på hur lagen presterar och vilka kvaliteter det finns i lagen emellan. Hemma plan och med den starka formen man har just nu tror jag inget annat än Norwich kross !

Vi får insatsen tillbaka vid Norwich vinst med två mål och vid tre måls vinst eller fler är det vinst.


Enkel vinst att vänta idag !

Ha en bra Lördag och lycka till !

This is the stats tab
This is the post tip