Speltips Swansea-Southampton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-20 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.05
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Swansea-Southampton
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö2.5
Ja, efter en fantastisk vecka i Över 2.5-spelens tecken är det nu äntligen dags för Premier League igen och ja, ni gissar rätt, jag fortsätter min positiva trend och tro på offensiv målrik fotboll med ytterligare ett överspel i en match där spelbolagen, till skillnad från mig, tror på målsnålhet.

Swansea har inlett säsongen riktigt imponerande, framförallt spelmässigt, 8 gjorda och 5 insläppta efter 4 matcher ger ett snitt på 3.3 mål per match. Man var 100&iga innan man åkte till Stamford Bridge senast och även där lyckades man göra två mål trots att det blev stryk då man släppte in 4. Sammantaget Swanseas 10 senaste matcher i alla sammanhang har 7 slutat över 2.5 mål

Southampton har ju som bekant gått och blivit Liverpools farmalag och dränerats fullständigt, framförallt på offensiv kraft, men man har imponerat oerhört enligt min mening, i synnerhet med fint offensivt spel. Man lirade riktigt bra och var värda minst en pinne i premiären på Anfield, fick stryk med 2-1, fortsatte efter att tagit poäng mot WBA med att vinna 2-0 borta mot Millwall, övertyga med hela 3-1 borta mot West Ham innan man fullständigt körde över Newcastle hemma med 4-0 senast.

4 matcher, 3 matcher som slutat över 2.5 mål och efter 8 gjorda och 3 insläppta landar man på ett snitt om 2.8 mål per match. Ett snitt som dessutom räknas ut med en 0-0, den enda under-matchen, som drar ner snittet radikalt. Framförallt bortaplan är särskilt intressant att följa Southamptons målproduktion - man har nämligen gjort mål i 9 matcher i rad borta från St Marys i samtliga sammanhang, en svit som inleddes just vid lagets senaste besök nere i Wales och mot Swansea förra säsongen.

Southampton är obesegrade i deras senaste fem mot Swansea och trots att Swansea, enligt spelbolagen, är favoriter i denna match har jag väldigt svårt att se hur man ska lyckas hålla nollan här.

Två lag som spelar på liknande sätt med liknande filosofi ända från styrelserum ner till pojklagens träningsplan resulterar i två offensiva viljor som absolut inte kommer sitta tillbaka och hoppas på kryss eller 1-0 seger. Det var Swansea ett bevis på senast mot Chelsea och i premiären mot United borta och det har Southampton varit ett bevis på i flera säsonger i rad i varenda match man spelat.

Jag kan inte förstå hur spelbolagen anser det mer troligt med under 2.5mål än över samma lina. Det enda som talar emot detta enligt mig är tidigare möten som varit målsnåla men ett Swansea med Dyer, Sigurdsson och Routledge bakom Bony kommer garanterat skapa oreda i Southamptons försvar tillräckligt många gånger för att hitta nätet. Detsamma Gäller den mittfältsuppsättning som Schneiderlin dirigerar bakom nyförvärvet Pelle på topp i Saints.

2.05 hos Unibet är taget alla dagar i veckan.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Swansea-Southampton hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 20 September 2014 - 10:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: