Speltips

Speltips Leicester-Man Utd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-21 14:30 Spela här

Speltips Leicester-Man Utd
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.62 Speltips: Man Utd -1 (3vägs)
2014-09-21 14:30 Leicester-Man Utd Man Utd -1 (3vägs) 2.62 RalleArvid

Rekarmässigt en sämre dag under lördagen då Bonys utvinsing i Swansea fullständigt ändrade förutsättningarna för Över 2.5spelet att sitta. Sällan blir ju en match särskilt händelserik efter en tidigt utvisning, i synnerhet inte då hemmalaget drabbas av den.

Men varför ska man deppa för det när West Ham vann hemma mot Liverpool!? Nej, mungiporna uppåt och nya tag inför söndagen då Mancheter United åker till Leicester för att fortsätta sin positiva trend.

Först: det hade varit en helt annan situation om United hade haft Europa-spel att tänka på, vi såg mängder av bevis som ytterligare stärker bevisen mot hur lags poängsnitt drastiskt sjunker i omgångarna efter Champions League-äventyr. Dortmund, Atletico, Liverpool, ja tillochmed Bayern åkte på poängtapp. Vi såg hur Liverpool kunde skörda enorma frukter som en följd av att man ”slapp” härja ute i Europa under fjolåret och detsamma kommer alltså gälla United i år. Hela och fulla veckor kommer att ägnas åt att spela och framförallt träna ihop startelvan inför de uppgifter som väntar på hemmaplan i England under helgerna.

Nu åker man för att möta nykomlingarna Leicester som gjort det bra hittills med bara en förlust på sina inledande fyra matcher. Dock har man bara vunnit en och även om man lyckats bra mot både Everton och Arsenal så ska man ha i åtanke att Chelsea vann med 2-0 nyligen samt att man fick stryk hemma mot Shrewsbury i ligacupen.

United är annars på uppgång och fick med sig det viktiga resultat och framförallt den målfabrikation som man nu kan hänga upp hopp och självförtroende på då man besegrade QPR med 4-0. Van Gaal börjar få både system och startelva mer klart för sig och jag tror vi kommer se en ordentlig och stabil formkurva för United under de närmsta veckorna.

Rooney, Mata och framförallt Di Maria i storform kommer ånga på redan från minut ett och jag tror att Leicesters smekmånad kommer ta slut parallellt med att Uniteds återkomst på allvar startar.

Vad gäller skadelägen ser det helt okej ut i båda lägren. United saknar Michael Carrick från en potentiell bästa elva men i övrigt ser det helt okej ut och därmed god konkurrens. I hemmalaget bör Kasper Schmeichel vara tillbaka, en spelare jag tror kommer få ordentligt att göra under söndagen.

Leicester: Upson, James och Powell otillgängliga.
United: Fellaini, Jones, Carrick och Young indisponibla.

Slutligen vill jag lyfta fram den inbördes resultatraden och samtliga, ja, SAMTLIGA siffror som står först är Uniteds oavsett hemma eller bortaplan:

1-0
4-1
1-0
2-0
2-0
3-0
2-0
2-0
6-2

Som ni ser, smått ofattbara NIO raka segermatcher för United och bara ett insläppt mål på de 8 senaste.

En seger mot QPR betyder ingenting men att följa upp det med ännu en storseger på bortaplan kommer sända signaler om att man menar allvar. Därför kommer varken tränare eller spelare nöja sig med en 1-0seger utan på gammalt hederligt United-manér ha gasen i botten i 90 + tillägg.

United med HCP -1.5 (trevägs) spelas till 2.62 hos bet365 .
Bonusspel dessutom Falcao mål at anytime till 2.05

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 20 September, 2014, 23:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-09-21 13:52:04

Tror också de vinner med minst 2. Falcao att göra mål var det dock snålt betalt för? Han startar väl inte?

RalleArvid - 2014-09-21 13:35:54

-1 trevägs som det står i reken där uppe. Sorry för att jag skrev fel där nere.

jahzuuth - 2014-09-21 10:21:13

Trevägs på -1.5 går inte. Kör du -1.5? -1(3vägs) lr -2(3vägs)???

RalleArvid - 2014-09-21 07:56:48

Tack för bra feeback! Uppskattas alltid och bara positivt när motargument lyfts upp! Jag håller helt med dig om att Leicester imponerat hittills men jag var inne på det även mot Arsenal att det brukar alltid vara en nykomling som ångar på och tar tunga segrar och poäng, framförallt på hemmaplan, i början av säsongen. Dessa träd växer dock aldrig till himlen och en reality check är oundviklig för dessa uppstickare, min tro är att den kommer för Leicester idag med tanke på omständigheterna i United.

Sen vad gäller inbördesstatistiken: man kan ju argumentera för att de flesta lag har komplett nya trupper redan sedan förra eller förrförra säsongen, United är ett bra sådant exempel, ska man då aldrig räkna med historiken lagen emellan? Jo, jag tycker absolut, precis som spelbolagen, att detta spelar en signifikativ roll även vad gäller möten långt tillbaka, framförallt när en så här pass tydlig trend finns. Mest pga att det vevas i media, tv-studios och lyfts upp som ett positivt argument och ingjuter självförtroende i truppen/mindre tro inför uppgiften beroende på vilken situation man är i. Sen är det ju långt ifrån den mest relevanta faktorn men viss del spelar det absolut enligt mig.

Tack återigen och lycka till du med!

J.Dizzle - 2014-09-21 00:35:12

Tycker du underskattar Leicester lite grann. Man har visat att man trivs mot i grunden bättre och mer spelförande lag som exempelvis United. Man har varit underdogs i alla matcher men har endast som du säger förlorat borta mot Chelsea. Men man stod upp bra där, och kunde mycket väl ha tagit ledningen. De är tunga hemma, och anfallsparet Nugent och Ulloa är vassa. Man kommer givetvis att mattas av efter hand och kommer inte gå lika bra hela säsongen som man gör nu, men det är inget som de har visat ännu. Man är helt klart den bästa nykomlingen.
Sen måste jag fråga, varför har du inbördes statistik med när den senaste matchen spelades 2004? Är ju helt olika lag sen dess och mycket som har hänt. Känns lite onödigt, fast det kanske bara är jag..

United såg ut som gamla United förra matchen, men svårt att ändå att säga att det har vänt nu, för QPR såg riktigt tama ut och bjöd inte på något större motstånd. Skillnad på att möta QPR hemma och Leicester borta. Har Di Maria och Rooney en bra dag och att det klickar i det bakre ledet så kan de gå, men mycket oviss match som jag inte kommer att lägga något lir på. Men lycka till!