Djurgården i Allsvenskan Norra Innebandyn vann mkt planenligt på Lördagen, Twitterskriket direkt efter informationen kom att Thoren saknade 8 spelare va både högt och värdefullt !

Rekade inte speciellt mkt förra året då tiden var knapp, iår hoppas jag kunna bjuda på ett par fina spel, och säsongens första här på Rekat blir kanske inte överraskande:

KaisMora-Dalen -3 1a till 1.90 Svs Spelstoll 1400

Detta börjar bli tjatigt men om vi ska ta det igen,

Kais vann förra säsongen överlägset men föll på målsnåret i Sudden i Finalen, iår har dom inte värvat mindre än 8 personer, rätt safigt gjort av ett lag som är kända för att värva 1 per år.
Nu är det väl inte vilka som helst, utan först och främst 2 av världens 4-5 bästa backar i Moa Tschöp och Tone Einstulen, och att nu världens bästa Karlsson kommit tillbaka så är det inte konstigt att detta lag kallas för Real Mora !

I premiären körde dom över Falun med 16-1, där alla fick speltid dessutom !

När dom nu, helt ordinarie, ställer upp för match i Unihoc Arena, så gör dom det med spelare utanför 3 femmor, som skulle gå in på 2 femmor i övriga lag i damernas SSL, vilket även sätter press på dom som spelar från start, är det några som lojjar runt så blir dom bänkade, så blev det senast, även fast dom redan vunnit matchen efter 20 sekunder !

När jag såg att det va Dalen som stod på andra sidan tänkte jag direkt att det blir en målsnår affär, men 2 anledningar fick mig att tänka om :

1, Silly Season- dom har alltså tappat deras poängmaskin i Märta Hällgren,lanslagscentern Linn Lundström och även deras Målvakt, in har det knappast kommit in någon att hänga i julgranen

2, Highlightsen från Dalen-Huddinge, visserligen bara målen plus några " farliga lägen " men man ser på tempo, passningar, rörelse och kunnande att detta lag är mkt sämre i år !

Jag kan med allvar säga att INGEN i Dalen går in på 3 femmor i KaisMora !

Ett KaisMora som förmodligen avgjort detta tidigt, och där spelarna inte vågar slappna av !

Och till råga på allt så har det delats ut fribiljetter(klubbens favoritlag måste ju ha fullt) så en knökfull Unihoc Arena är att vänta
Tror på 8-2 seger


Twitter : Winbergdaniel

This is the stats tab
This is the post tip