Speltips

Speltips Vestjaelland-Aalborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-22 19:00 Spela här

Speltips Vestjaelland-Aalborg
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 1.75 Speltips: 1X
2014-09-22 19:00 Vestjaelland-Aalborg 1X 1.75 RalleArvid

Måndag betyder dåligt utbud som vanligt men nog ska vi lyckas hitta åtminstone ett alternativ med spelvärde i. Och faktum är att jag inte behöver blicka längre än över Kattegatt för att finna vad jag är ute efter i den danska superligan.

Vestjaelland mot Aalborg och två lag med tämligen medioker form och inte speciellt mycket alls som stämmer för tillfället.

Hemmalaget har haft en tuff start på säsongen men faktum ät att man inte förlorat hemma än i år och har 7-3 i målskillnad efter sina 3 första matcher. Man har två segrar och en oavgjord eftersom inte ens FC Köpenhamn lyckades plocka med sig samtliga tre poäng från detta möte.

Aalborg har visserligen visat sig svårslagna i upptakten av säsongen i ligan men man har inte vunnit än borta då facit lyder 3 matcher och lika många oavgjorda. Men vad denna rek framförallt hämtar sin näring ifrån förutom det faktum att Aalborg är vinstlösa borta hittills är att Aalborg:

1. Varit ute och härjat i Europa i veckan och framförallt:
2. Har varit ute och blivit fullständigt förödmjukade i Europa i veckan.

Den danska representanten ute i Europas finrum har nu spelat två matcher på kort tid i Cypern och Rumänien, facit? 0-10. Senast blev det alltså pisk bara för några dagar sedan med 6-0!

Vidare - Aalborg har bara vunnit en av sina 7 senaste matcher, detta går att jämföra med hemmalagets 3 vunna matcher på lika många försök. Visst har bortalaget den starkare truppen men omständigheterna med dålig form samt Europaspel som tryckt ner gästerna rejält i skorna både mentalt och fysiskt gör att jag absolut vill ge hemmalaget mitt förtroende till att plocka poäng här.

Man är trots allt obesegrade hemma och möter ett lag som är vinstlösa så här långt borta. Dessutom har Vestjaelland redan klarat oavgjort mot Aalborg två gånger tidigare i år och innan dess lyckades man även knipa en 1-0seger på hemmaplan.

Allt ovanstående gör att jag känner att 1X:et till 1.75 helt enkelt måste testat ikväll!

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 22 September, 2014, 08:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!