Speltips

Speltips Pittsburgh Penguines vs Detroit

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-09-23 00:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguines vs Detroit
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.60 Speltips: 2
2014-09-23 00:00 Pittsburgh Penguines vs Detroit 2 2.60 Knorr

Ja då var det dags med NHL försäsong!!!! Igår surrade jag lite på planket om att jag trodde på Washington mot Buffalo som även några andra trodde på. Washington vann den matchen med 1-0 så det var ingen enkel seger siffermässigt.. Men men man vaknade upp med ett leende och jag hoppas på en favorit i repris.

Nu ställs Pittsburgh mot Detroit och jag tycker raka 2:an på Detroit känns grymt spelvärd!!! Raka 2:an ger alltså 2.60! Varför tror jag då på Detroit? KOLLA LAGUPPSTÄLLNINGARNA! Pittsbught ställer upp med ett väldigt b betonat lag vilket även Detroit gör MEN jag tycker ändå Detroit har en bättre trupp med till denna match.
Crosby och Malkin som brukar stå för Pitts offensiv är ju inte med och frågan är hur de kommer bygag sitt spel i PP och i anfallszonen nu när de saknas! Detroit kommer även de med en mängd spelare borta men man har ju med Datsyuk!!!! Datsyuk ska nu kunna leka upp Pitts försvar så som det ser ut på papperet och man har även en bra defensiv med Niklas Kronwall och Jonathan Ericsson! Man har även ett par offensiva namn som Jurco och Tatar!
Är rätt så insatt i NHL och om jag kollar på Pitts rooster så ser jag inte många namn som är namnkunniga. Jag tycker 2:an till 2.60 är mycket spelvärd och alldeles för högt uppsatt! Unibet har 2.45.

Nu ska det ju även sägas att det är försäsong och allt kan hända i hockey det vet vi alla. Pittsburgh som är ett bra hemmalag möter ju Detroit som var ett av få lag i ligan som spelade bättre borta än hemma.

Jag går in med 5/10 UNITS på denna eftersom det är försäsong! Länken här hittar ni laguppställningarna! http://penguins.nhl.com/club/news.htm?id=731243&navid=DL|PIT|home#ROSTER

OBS SPELSTOPP 23.58

EDITERAD 2014-09-22 21.23:09

Knorr - 22 September, 2014, 21:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!