Speltips S.Williams - A.Cornet

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-09-23 08:30
Land: Kina
Liga: Wta
Odds: 1,91
Speltips: A.Cornet +6 game
Spela på Speltips S.Williams - A.Cornet
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på A.Cornet +6 game
Motivering:
WTA Wuhan omg 2

Serena Williams - Alize Cornet
Match start 08:30 ( Kan komma att starta senare som alltid i tennis)

Mitt spel: Alize Cornet +6 games 1,91 ( Betsson)Serena Williams är den bästa spelaren på dam sidan just nu. Världs etta och nybliven US Open mästare. Tjejen är helt makalös i sitt spel. Hon slår lika hårt som killarna i stort sett och totalt kör över alla på dam sidan när hon är taggad och sugen. Det känns att hon kan ställa upp i vilken turnering som helst efter ett år frånvaro och ändå ta hem skiten lekande lätt. Hon är inte så rörlig på banan men hon kompenserar upp det med sitt hårda spel och dem hårda slagen. Ni som har sett henne spela vet vad jag pratar om. Grym backhand och forehand och serven lika så.. Kort och gott ruskigt bra spelare alla vet vem hon är och vad hon är kapabel till.. Men hon är inte oslagbar ska vi dock säga !

Alize Cornet är en riktigt bra spelare hon med. Rankad 21 just nu. Hon har bra grundspel och gör inte mkt misstag i sina matcher.Rätt så stabil skulle jag säga. Rörlig,bra serv,spelar bra på både forehand sidan samt backhand sidan.
Sopade mattan i första omg med Romina Oprandi med 6-2 6-1 med en riktigt bra insats matchen igenom.

Tycker mig ha hittat ett riktigt bra spel med +6 på Cornet !! Den höga linann setts efter att hon möter världs ettan men vi ska inte glömma att Cornet faktiskt har vunnit mot Williams i deras senaste 2 möten !!! Så här har hon absolut goda möjligheter att täcka linan.. Denna turnering har en stark startfält då alla vill komma igång inför Australien Open som stundar.

Senaste möten vann Cornet med :

2-1 och set siffror 1-6 6-3 6-4
2-0 och set siffror 6-4 6-4

Tror absolut att Cornet kommer stå upp riktigt bra nu på morgonen och jag kommer s matchen ihop med frukosten =)

Går även att lira +6,5 till 1,66 hos Bet365 men jag nöjer mig med +6 vid insats tillbaka vis exakt 6 games förlust !Topp spel enligt mig och på förhand talar inge emot att spelet inte kommer sitta !

Kämpa Cornet !
Spela på S.Williams - A.Cornet hos Betsson
Vallentino83 - 23 September 2014 - 01:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: