Speltips

Speltips Empoli-Milan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-23 20:45 Spela här

Speltips Empoli-Milan
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.95 Speltips: Milan -0.5
2014-09-23 20:45 Empoli-Milan Milan -0.5 1.95 stooooffe

Då var man tillbaka här och tycker mig ha hittat ett fantastiskt bra odds här.
1.95 på ett värdelöst Milan tänker ni?
Visst Milan är inte vad dem en gång varit men Inzaghi har något på gång och här har man verkligen en passande uppgift borta mot nykomlingen Empoli. Det är sånna här matcher Milan MÅSTE vinna för att hänga med i toppen och nå europaspel igen och då man inte har något europaspel att fokusera på i år så är varje match i Serie A otroligt motiverande och viktig för Milan.
Milan har en bra trupp inget snack om saken och många av spelarna som inte levererade under fjolårssäsongen har kommit igång iår som t.ex. Honda, El-Shaarawy(som var skadad), Zapata. Sen har man fått in Menez som börjat säsongen på ett strålande sätt en Fernando Torres som kommer göra allt för att hitta målformen igen.

Nykomlingen Empoli började säsongen med två förluster mot Udinese 2-0 och hemma mot Roma 1-0. Sist fick man med sig en poäng borta mot en annan nykomling Cesena. Och jag tror att just Empoli och Cesena kommer att försvinna raka vägen ner i Serie B igen, dem har inte trupper för att klara sig kvar helt enkelt.

Empoli förlitar sig mycket på en gammal skyttekung Tavano, som en gång i tiden var en giftig avslutare men han håller inte samma nivå längre, men han lär kunna smälla in 10 mål i år ungefär men det räcker inte på långa vägar för att rädda Empoli kvar. Bortsett från Tavano har dem ett flertal gamla spelare till som en gång i tiden hållt serie A klass men dock inte längre. Lagkaptenen Moro och Massimo Maccarone är två sådana exempel till.
Nej Empoli har inget i Serie A att göra med truppen dem besitter idag och mot ett AC Milan som i alla fall är lite på uppgång igen ska dem inte ha något att hämta över huvud taget.

Saknas i Milan gör: Alex, Diego Lopez, Montolivio och truppen ser ut som följer:

Målvakter: Abbiati, Agazzi, Gori

Försvarare: Abate, Albertazzi, Armero, Bonera, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata

Mittfältare: De Jong, Muntari, Poli, Van Ginkel, Bonaventura

Anfallare: El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres

Trolig startuppställning:

Abbiati

Abate Rami Zapata De Sciglio

De Jong Muntari Bonaventura

Honda Menez El-Shaarawy

Milan är flera klasser bättre än Empoli och tre poäng måste med hem till Milano allt annat vore ett fiasko och Mr Inzaghi har inte råd med för många sådana fiaskon då Mr Berlusconi har för tendens att tappa förtroendet för tränarna ganska fort....

Nej de här blir en enkel seger för Milan tror jag och låt oss säga 1-3?

El-Shaarawy Menez och Bonaventura som målskyttar.

Den som vill ha högre odds testar Milan -1.5 till i mina ögon skyhöga 3.40.

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna.

//Stoffe

stooooffe - 23 September, 2014, 13:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
stooooffe - 2014-09-23 13:48:56

BetJahJag. Håller med dig till viss del, med tanke på deras resurser har dem presterat över förväntat spelmässigt. Men tyvärr för dem så krävs de ytterligare kvalitéer för att plocka poäng och göra mål. De besitter dem inte. Jag tror som sagt Milan fixar de här rätt enkelt då Milans offensiv är vass och Empolis försvar inte är det bästa. Sen att Milans försvar inte håller högsta klass är jag villig att erkänna men mot Empoli ska den räcka till.

BetJahJah - 2014-09-23 13:29:10

Har kollat på Empolis matcher lite inledningsvis, och dem har gjort bra matcher, även om resultatet inte gått deras väg. Empoli spelar en otroligt rolig och smart fotboll, Var orättvist resultat mot roma, hade matchen mot Udine. Ser inte denna matchen som så enkel för milan som du skriver. Men lycka till!