Japp då var det dags igen! Igår vann vi pengar på Detroit mot Pittsburgh till fina 2.60 och den satt långt inne. Datsyuk gjorde mål men blev även skadad så han missar kvällens match mot Chicago, trist!

Nu till denna match och varför spelar jag ännu en gång mot Pittsburgh? Jo för sett till lagen så ska de inte vinna denna match heller! Visst större skrällar händer dagligen men tycker ändå att ett odds på 2.33 är alldeles för bra att inte spela! Nu är det ju försäsong så inte för tung insats nu heller. Man bör vara försiktig allmänt med tunga insatser när man tippar på NHL för det är en hel del lotto!

Columbus spelade INTE igår natt utan natten innan! Pittsburgh har en hel del nya spelare med i laget idag och Stjärnan idag heter Kris Letang! Han var skadad en hel del i början av förra säsongen underpresterade en hel del under säsongen! Här hittar ni Pittsburghs lag!
http://penguins.nhl.com/club/news.htm?id=731286&navid=DL|PIT|home#ROSTER

Nu till Columbus som för 2 nätter sedan vann mot St luis blues efter sudden och idag ställer man upp med ett bra lag på papperet. Man har t.ex. Hartnell, Anisimov, Dubinsky, Weber och Bobrovsky i kassen! Här hittar ni deras lag!
http://bluejackets.nhl.com/club/page.htm?id=91965&navid=DL|CBJ|home

Pittsburgh återigen utan sina stjärnor kommer få tufft inatt mot Columbus som kommer med ett bra lag!

Eftersom det är försäsong så spelar jag endast 6/10 UNITS! Lycka till vid rygg!

OBS!!! SPELSTOPP SVENSKASPEL 23.59! MATCHEN STARTAR 01.05

This is the stats tab
This is the post tip