Hejsan

Jag är en nybliven student som har en enorm passion för hockey och speciellt inom NHL. Ni kanske känner igen mig sedan förut då jag går under namnet ”TheHockeyStick” på twitter där jag delat speltips och åsikter om världens bästa hockeyliga. Nu har jag fått möjligheten att börja skriva rekar hos RekatochKlart och det ska bli spännande. Jag kommer fokusera på mitt expertområde NHL, men tjuvstartar redan idag med ett spel från försäsongen.

Kom ihåg att försäsongsmatcher kan vara luriga så rekommenderar att hålla nere på insatserna. Det kommer jag göra i en början.

Colombus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

Till nattens match då. Försäsongen började för någon dag sedan och vissa lag har redan hunnit spela någon match utöver deras intärna camp-matcher. Columbus har exempelvis spelat 2-3 matcher där man såklart delat upp lagen. Man börjar bli lite varma i kläderna och om ni har hängt med på twitter har jag varnat för detta laget som verkligen är på uppåtgång.

I natt möter man alltså Pittsburgh som har åkt på en del skadebekymmer på försäsongen där deras två största stjärnor Crosby och Malkin blivit skadade. Stort avbräck såklart. Till nattens match har man dessutom en ganska ung och oerfaren trupp med rätt många spelare från farmalagen osv. Jackets har på papperet ett starkare lag även fast man även de har unga spelare men de ses i mina ögon som favoriter.

Columbus Line-up

Hartnell-Anisimov-Bjorkstrand

Gibbons-Dubinsky-Anderson

Rychel-Chaput-Atkinson

Collins-Tynan-Tropp



Weber-Wisniewski

Tyutin-Goloubef

Johnson-Madaisky


Bobrovsky in net

Pittsburgh Line-up

GOALTENDERS
Thomas Greiss - G

Jeff Zatkoff - G

POS. PLAYERS
Scott Harrington - D
 Brian Dumoulin - D
 Christian Ehrhoff - D Harrison Ruopp - D 
Philip Samuelsson - D 
Kris Letang - D
 
Alex Boak - D

Steve Downie - F
 Andrew Ebbett - F 
Craig Adams - F
 Pierre-Luc Leblond - F
 Bryan Rust - F
 Zach Sill - F 
Kasperi Kapanen - F
 Adam Payerl - F 
Dominik Uher - F

 Tom Kostopoulos - F 
Tom Kuhnhackl - F
 
Marcel Goc - F Conor Sheary - F

Ingen bekräftad line-ups utan bara roster hittar jag för Pens.

Historia:

Jag kommer inte ta hänsyn till någon historia då det är träningsmatcher, men som jag ser det så borde Jackets ha slagit ut Pens under slutspelet förra året och jag tror man är väldigt tända på att sätta dit de i denna försäsongsmatch. Enligt mig har vi alla förutsättningar till en Jacketsvinst inatt.

Med detta på papperet tror jag att Jackets som har någon match mer i kroppen samt lite lite bättre lag fixar seger hemma i Nationwide Arena.

Jag spelar Columbus Blue Jackets ML @ 1.92 med insatsen 2/6 units hos MarathonBet

För mer spel:
Twitter @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-09-23 20.30:09

EDITERAD 2014-09-23 20.32:57

This is the stats tab
This is the post tip