Igår vann Pirates med 3-2 över Braves. Var en viktig vinst då man säkrade sin Wild Card. Man behövde vinna och Brewers förlora vilket dem gjorde. Wild Card är då två lag från National Leage och två från American League får göra upp om två platser i kvartsfinalen.
Pirates har fortfarande chans att vinna sin division och därmed gå direkt till kvartsfinal. Cardinals som leder den divisionen möter ikväll Cubs som startar med Arrieta. Är ingen lätt uppgift för Cardinals.

Pirates startar med Jeff Locke (3.60 ERA). Han är 1-1 senaste tre starter med 2.79 ERA.
Braves startar med Julio Teheran (2.88 ERA). Han är 0-4 senaste fyra starter med 2.67 ERA. Teherans senaste fyra matcher har man alltså blivit nollade tre utav dem. 0-5, 2-3, 0-4, 0-7 och sist han vann så var det 27 augusti. Han är annars en duktig pitcher men han och hela Braves är kalla just nu.

Braves är iskalla just nu, man har förlorat och förlorat. Man har lyckats med 6 runs senaste fem matcherna och då har det varit på hemmaplan. Senaste 10 matcher har man vunnit En med totalt 16 runs på 10 matcher, 1.6 runs i snitt. Man kan gå ännu längre bak och det ser inte bättre ut (2 vinster av senaste 15) etc. Hemmaplan är inte så mycket bättre, då man har samma facit fast 18 runs.

Pirates då? Jo piraterna är heta. Man har vunnit 8 av senaste 10 och gjort 36 runs. Senaste 10 på bortaplan har man vunnit lika många men gjort 43 runs istället.

Så vad jag vill säga är att Braves är totalt urusla just nu, ingen form och ingen motivation. Tror dem bara vill få säsongen att ta slut så att man kan blicka framåt till nästa säsong och lägga det här raset bakom sig. Pirates har gått vidare, man är heta och med gårdagens match så har man momentum och ser starka ut. Anledningen till att jag tror att Pirates är dogs är för att man kanske tror att dem är bakfulla efter gårdagens firande. Annars så förstår jag inte varför dem är dogs ikväll. Visst kanske det dracks lite skumpa men detta är professionella idrottsmän och jag har svårt att se att dem var ute i Atlantas Stureplan hela natten med karatefyllor och spyor. Dem är ute efter mer än bara Wild Card, dem är ute efter att vinna sin division så att man slipper möta Giants (troligtvis Giants) i ett avgörande möte.

Mina spel blir:
Pirates ML @ 2.07 (4 units)
Pirates -1.5 @ 2.90 (2 units)
Pirates -2.5 @ 4.25 (1 unit)
Pirates -3.5 @ 6.25 (1 unit)
Pirates -4.5 @ 10.00 (1 unit)

@LuckyLucianoNBA

This is the stats tab
This is the post tip