Eftersom jag själv spelar plast i Allsvenskan Norra & har ett stort intresse för innebandy kan det också även vara roligt att skriva lite "sköna rekar" om skiten.

Hittar ett otroligt spelvärde i matchen mellan Gävle GIK - "WPIP", 1.70 till Gävle GIK på hemmaplan som vann över toppfavoriten Järfälla IBK med 7-4 på bortaplan är ett riktigt bra odds.

Inför denna säsong så är Gävle GIK nykomlingar till Allsvenskan Norra, likaså är deras motståndare WPIP. Jag tror att WPIP kommer få det riktigt tufft att få stanna kvar medans vi kommer hitta Gävle GIK på en godkänd mittenplacering.
Innan min match mot Järfälla IBK häromdagen så hade jag en liten pratstund med Nicklas Hedengran från Järfälls IBK, han tyckte att årets Gävle GIK var riktigt jobbiga att möta;
- Övertaggade killar som springer runt & runt som skjuter på allt. Det var riktigt jobbigt!
Det låter exakt som Täby FC när vi spelade våran första match i Allsvenskan Norra.
Gävle GIK har även gjort några bra nyförvärv till laget, Stockholmsbekantingen Emil Söderström som senaste kommer från Balrog Oilers har nu anslutit till truppen.
Emil flyttade till Gävle på grund av att han har börjat plugga på universitetet som dem har i Gävle. Ett annat intressant nyförvärv är målvakten Tobias Steinbeck som närmast kommer från SSL-laget Sirius, på killens meritlista hittar vi även 9 matcher med u19 landslaget & en av dessa matcher var VM-finalen 2011. Ett riktigt bra nyförvärv i mina ögon!
Vi ska även inte glömma att Gävle GIK inte förlorade någon hemmamatch i sin säsong i division 1, hur starkt är inte det på en skala? #Attvarahemmakär.
WPIP förlorade sin första match mot Tyresö Trollbäcken med 7-5 på hemmaplan, ett Tyresö Trollbäcken som åkte upp med 12 manskap.
WPIP har tydligen gjort en "okej" försäsong med att komma till final i Scandic Cup där man förlorade mot Granlo BK med 4-2, förlorat träningsmatcher mot Thorengruppen(Allsvenskan Norra), Umeå City(Allsvenskan Norra) & Skellefteå(Division 1), sedan kan jag inte säga så mycket om WPIP, jag inte har så bra koll på dem riktigt spelarmässigt. Det jag vet är att Hampus Modigs spelar i laget men det ska inte vara något stort hot mot Gävle GIK!
Att hålla ett extra ögon på i Gävle GIK är Simon Cederström som gjorde 3 mål i 7-4 segern mot Järfälla IBK.
Finns inte på kartan att Gävle GIK förlorar denna hemmapremiär mot nykomlingar som WPIP, tycker att Gävle GIK har ett lag som håller i Allsvenskan Norra & att dem är otroligt bra på hemmaplan.


En seger för Gävle GIK till oddset 1.70 tar jag alla dagar i veckan.

Twitter; @SamuelssonLukas

Mycket "EDITERAD" nu på kort tid, jag vet. Men eftersom jag är tappad som liten så blir det lätt så!

EDITERAD 2014-09-25 11.47:48

EDITERAD 2014-09-25 12.04:44

EDITERAD 2014-09-25 12.34:22

This is the stats tab
This is the post tip