Speltips

Speltips Liverpool - Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-27 13:45 Spela här

Speltips Liverpool - Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Ö2.5 & BLGM
2014-09-27 13:45 Liverpool - Everton Ö2.5 & BLGM 1.90 Akberg

EDIT: Nya uppgifter på att Sturridge inte känner sig helt match-fit, bekräftade av Rodgers.
BR "[Sturridge] is a player who is out on the field working. We'll assess nearer the time. If he doesn't make it, he won't be far off"

Helgen öppnas 13.45 med ett Merseysidederby på Anfied, kan det bli bättre?

Spel: Ö2.5 mål & både lagen gör mål (finns hos bet365 under fiken Mål) till 1.90 ggr pengarna.

Tabell:
11. Liverpool 5 2 0 3 -1 6p
14. Everton 5 1 2 2 -2 5p

De senaste sex mötena är en målrik historia där totalt 20 mål har gjorts, det är mer än 3 mål per match.

Både lagen kommer senast från ligacup där Everton åkte ut med huvudet först mot Swansea, förlust med 3-0 på Liberty Stadium.
Brendan Rodgers Liverpool hade straffmarathon med femton(!) straffomgångar mot MiddlesBrough efter två mållösa förlängningskvartar. Tillslut missade Albert Adomah från Middlesbrough sin avgörande straff och Liverpools Simon Mignolet fick anledning att fira.

Liverpool här än tydliga problem i sin försvarslinje, man har svårt att försvara de centrala luckorna på luftbollar som kommer från inlägg bakom Liverpools backlinje. Allt för ofta som en fot eller ett huvud sticker fram och mittbackarna får svårt att hinna dit, ett tydligt exempel är Middlesbrough kvittering till 1-1 i den 62:a minuten av Adam Reach.

Man släpper helt enkelt allt för mycket bakåt och dessa omgångar då Sturridge har saknats så har det heller inte skapats överflödigt mycket framåt. Efter försäljningen av målsprutan Suarez var det klart att Uruguayens före detta anfallspar Sturridge prestation kommer bli avgörande, några få offensiva värvningar men dessa var inte något Rodgers kunde räkna med från första matchen.

I saknaden av Sturridge, som senast deltog i Liverpools 0-3 vinst mot Tottenham, har det varit tydligt att engelsmannen har en positiv påverkan på lagets offensiva framgångar. 0-1 förlust hemma på Anfield mot Aston Villa samt en 3-1 förlust borta i London på Upton Park.

Brendan Rodgers har nu meddelat att anfallaren, Daniel Sturridge, är redo att delta i helgens Merseysidederby. Ett misstag att tro på Liverpool senast då man mötte West Ham, som kontrade sönder sina motståndare i andra halvlek, men mål blev det allt.
______________

Roberto Martínez och Everton har fått en strulig start på ligasäsongen då endast en vinst har kammats in, 0-2 mot West Brom.. Vilade många spelare i veckans ligacup match mot Swansea, kommer spelas flitigt mot Liverpool, friska och taggade.

En 14:e plats i ligan med lag som Leicester, Hull och Stoke placerade högre upp i tabellen är inte något jag satsar mina polletter på i slutet på säsongen av Premier League 14/15. Man måste helt klart växla upp, vilket jag tror man gör, framför allt till de två kommande omgångar då man ställs Liverpool och Manchester United. Viktiga poäng.
Everton har inte vunnit på Anfield i de sex senaste mötena, så dags att utnyttja Liverpools svaga backlinje och skriva historia.

Med en skadelista som börja ljusna till så finns det goda chanser till poäng. En poäng i lördagens match ska Roberto Martínez vara nöjd med.

Läget i lagen:

Liverpool:
Saknas gör Flanagan, Allen o Johnson. Även Sturridge har undersökts och ser även där osäkert ut.
Coutinho är i kamp mot klockan, ett late fit-test avgör saken. Även Sturridge.
Sturridge och Henderson ska vara tillbaka från skador.

Everton:
Saknas gör Barkley.
Pienaar och Coleman kämpar även dem mot klockan, ett late fit-test avgör saken.
______________

Förhoppningsvis får vi uppleva ett Merseysidederby som det ska upplevas. Spänning, mål och kamp. Förutsättningarna pekar på en målrik match där det blir en kamp i 90 minuter om vem som drar det längsta strået. Med Liverpools brister i backlinjen tror jag att Everton lyckas hänga minst en balja.

Lukaku och Naismith är två starka offensiva spelare, där framförallt Naismith har spelat riktig bra fotboll. Har svårt att avgöra om det är ett plus eller ett minus om Coleman lyckas komma till spel, en stabil försvarare men samtidigt en riktigt skicklig spelare på huvudet på hörnor. VI får helt enkelt se.

Spelar Ö2.5 mål & både lagen gör mål (finns hos bet365 under fiken Mål) till 1.90 ggr pengarna, 1.5/5 units.

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-09-26 10.42:49

Akberg - 26 September, 2014, 10:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Grogg - 2014-09-25 15:39:16

Rygg!! Jobba jobba!!:-)

Whiterabbit - 2014-09-25 15:38:09

Bra skrivet! Fina tankar och spel!!!