Lägger till en dubbel idag:

Under 3,5 mål mellan Schalke 04 och Borussia Dortmund (1.53) och Man United ö1,5 mål (1.33) till totaloddset 2.03.

Om vi börjar med matchen i Tyskland. GLÖDHETT Ruhrderby. Mycket på spel, mycket prestige. Tunga offensiva avbräck i båda lagen:

Reus, Sahin, Mkhitariyan och Gündogan saknas för Dortmund. Samtidigt är världsmästaren Mats Hummels troligen tillbaka i mittförsvaret:
Tänkbar elva (enl. Kicker):
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Jojic - Aubameyang, Kagawa, GroàŸkreutz - Ramos

Schalke 04 saknar Julian Draxler och sedan tidigare Farfan. Frågetecken för Sidney Sam. Har också ett par defensiva avbräck i form av landslagsmannen Höwedes, Felipe Santana

Tänkbar elva:

Fährmann - Uchida, Ayhan, Neustädter, Aogo - K.-P. Boateng, Höger - Sam, M. Meyer, Choupo-Moting - Huntelaar

Båda lagen har börjat tveksamt och historiskt har det här derbyt gått ö3,5 en av de senaste åtta gångerna. Båda lagen spelade i veckan och båda lagen har viktiga CL-matcher kommande vecka. Tror det här kommer bli en tajt och nervig historia där ingen vill bjuda på något. Svårt att se det här bli en galen målfest givet de offensiva avbräcken hos båda lagen.

Dubblar detta med Man United ö1,5. Behöver väl knappast motiveras egentligen. West Ham tog en stark seger hemma mot Liverpool men bortaplan är en annan femma. United har ju det där laget de har, dvs en för jävla stark offensiv kombinerat med en defensiv som inte håller samma klass direkt. Går ju självklart för seger och för att greja det måste de göra två mål, för någon nolla lär de inte hålla.

Inga direkta avbräck i Uniteds offensiv heller. Falcao, Rvp, Rooney och Di Maria grejar förmodligen det här innan halvtid.

Så. En dubbel att följa under dagen.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip