Speltips Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-27 22:00
Land: USA
Liga: NHL Pre-Season
Odds: 1.90
Tips: 1
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Jag är väldigt nöjd med min analys av den senaste reken mellan Pittsburgh-Minnesota. Bedömde matchen 50/50 och mycket riktigt slutar matchen 2-2 efter FT. Tyvärr lyckades inte Wilds vinna i OT så vi får nöja oss med att spelet på X2 Wilds hittar hem. Plus i matchen vilket var viktigt. Wilds hade ledningen i tredje perioden men absolut inte rättvist. Det var Pens som ville dedär lilla extra i slutet av matchen och man får ändå säga att de vann rättvist

Pens spelade stundtals väldigt bra enligt mig och visade faktiskt rätt bra hunger. Ikväll vänder vi oss igen mot Pittsburgh som jag tycker har väldigt bra förutsättningar till en vinst. Varför säger ni? Jo ikväll har man inte bara fått tillbaka två stjärnor i Crosby och Kunitz, utan även en enormt bra backuppsättning. Nu ska man inte dra för hastade slutsatser bara för att Crosby och Kunitz är tillbaka. Väldigt stor formfråga på speciellt Crosby, men oavsett är han en spelare av världsklass.

UPDATE 16:16

Crosby kommer inte till spel ikväll eftersom hans mormor dött. Helt ny information som kom precis. Enligt mig ska Pens ändå ses som favoriter, men självklart saknas en duktig hockeyspelare.

Jackets däremot kommer med svagare lag än senast. Man saknar bl.a Hartnell, Anisimov, Atkinson, Wisniewski för att nämna några. Väldigt B-betonat lag i mina ögon och även fast man har en världsklassmålvakt i buren med Bobrovsky så anser jag inte det vara ett speciellt stort bekymmer då man har en otroligt svag backuppsättning. Två ordinarie backar om jag sett rätt.

I en vanlig grundseriematch brukar Jackets spelstil passa Pens ganska bra och man har alltid haft lätt för Jackets i serien där deras fartfyllda offensiv brukar leda till att Pens brukar kunna komma i snabba spelvändningar som man brukar utnyttja. Skillnad nu i en träningsmatch, men det behöver inte vara olikt för det.

Pittsburgh’s Line-ups

Forwards: Kunitz, Crosby, Dupuis (kommer troligtvis inte spela), Bennett (day-to-day), Sutter, Hörnqvist, Spaling, Goc, Downie, Sill, Adams, Comeau

Defenders: Ehrhoff, Letang, Maatta, Martin, Scuderi, Harrington, Despres, Samuelsson

Goalies: Fleury, Zatkoff

Columbus Line-ups

Forwards: Anderson, Bjorkstrand, Calvert, Chaput, Collins, Dubinsky, Gibbons, Hjalmarsson, Tyrell , Tropp, Tynan, Wennberg

Defenders: Madaisky, Ponich, Goloubef Savard, St. Denis, Weber

Goalies: Bobrovsky, McElhinney

Ja, jag skrev förut att jag tyckte Jackets borde slagit ut Pens i slutspelet förra året, men då var det som sagt slutspel med ”slutspelsnervvraket” Fleury i mål. Då hade dessutom Jacket otroligt bra lag. I en träningsmatch utan press så tycker jag verkligen Pens ska kunna vinna med dessa förutsättningar minst 3/4 gånger och vi bjuds på ett helt okey odds. Med dessa förutsättningar kommer jag spela:

Pittsburgh Penguins FT @ 1.90 med 3/6 units hos Marathonbet

OBS! Spelstopp kl 22:00!

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-09-27 16.18:22

EDITERAD 2014-09-27 20.59:34
Spela på Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 27 September 2014 - 20:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
silver- - 2014-09-27 15:13

Columbus åkte med ett ännu mer B-betonat lag och backup målvakten och vann i St.Louis förrigår. Dom tog bl.a ledningen med 4-1 i första perioden.
Dom höll ut till 5-4 tillslut. Och St.Louis hade då minst 50% av sin vanliga uppställning.

CBJ har också börjat skära ner truppen och skickat ner folk till AHL, och jag räknar minst 8 spelare i truppen här som kämpar för dom sista platserna innan säsongen startar. Dom har sett mycket bra ut i försäsongen och dom kommer ge allt i varje match.

Sen att Crosby är tillbaka är inte en avgörande faktor på något sätt, han är tillbaka från en skada och jag tror inte att han kommer att satsa alltför hårt för att inte riskera att skada sig igen.

Columbus vann för ett par dagar sedan mot just Pittsburgh med 2-0.

Spelvärdet ligger helt klart på Columbus.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: