Flest mål i andra halvlek spelas i matchen Falkenberg - IFK Norrköping. 1.95 på bet365 . Ska inte skriva en roman idag, nöjer mig med att konstatera följande:

14 IFK Norrköpin 25 6 8 11 29-44 26
15 Falkenberg 25 6 5 14 28-41 23

Riktig ångestmatch. För Falkenberg är det bara bara bara bara seger som gäller här. Alla känner till Falkenbergs fantastiska statistik med över 50 raka tävlingsmatcher i rad på hemmaplan med mål i. Fortsatt hela den här allsvenska säsongen lite av målgaranti på det. Bakåt ser det sämre ut då man hållit nollan ytterst sällan.

Norrköping är ett lag med ett par vassa offensiva spelare, men som spelar rätt rakt. Inget annat att vänta här än att man faller tillbaka och ger Falkenberg initiativet och spelar rätt långt.

Tänker inte bygga det här på en massa statistik, nöjer mig med att det här spelet har jag spelat i liknande lägen många gånger tidigare. Det kommer mest troligt bli 25 minuter av totalt ställningskrig i början då lagen bara vill hitta in bakom varandras backlinje och ta otroligt få risker. Första målet blir otroligt viktigt att inte släppa in här. Därför tror jag det blir ställningskrig deluxe i första halvlek och inte omöjligt att vi har mållöst i paus.

I andra halvlek måste som sagt Falkenberg fram. Ett mål sätter det hela i ett helt nytt ljus och det kan växa till en galen all in-tillställning. Krysset är dött för Falkenberg här och Norrköping ser nog gärna en trea också. Så ju längre matchen går, desto mer desperation och risker. Även om vi får ett mål i första halvlek så ser det här bra ut under rådande förutsättningar.

Flest mål i andra halvlek har inträffat i 14/25 för Falken.
Flest mål i andra halvlek har inträffat 11/25 för IFK Norrköping.

Så ge mig 0-0 eller 0-1/1-0 i paus och sedan blir det åka av i andra.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip