Speltips

Speltips Indianapolis Colts - Tennessee Titans

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-28 19:00 Spela här

Speltips Indianapolis Colts - Tennessee Titans
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.76 Speltips: Colts -7
2014-09-28 19:00 Indianapolis Colts - Tennessee Titans Colts -7 1.76 ChristianB

Förra veckan kunde jag leverera två vinnande NFL-tips på två spel och vi hoppas väl på samma resultat denna söndag.

Indianapolis Colts var ett av lagen jag spelade på förra veckan och de tar plats på min kupong även denna gång. Jag tycker att laget fortsatt är underskattat efter att man inledde säsongen med två förluster, trots att man senast fullkomligt körde över Jacksonville Jaguars. Denna vecka spelar man hemma mot Tennessee Titans och jag tror att man tar säsongens andra seger.

Colts har alltså två förluster och en seger under de inledande tre matcherna denna säsong. I den första matchen fick man stryk av ett utav ligans absolut bästa lag, Denver Broncos, men gjorde ändå en helt ok insats. I den andra matchen förlorade man med tre poäng mot Philadelphia Eagles. Detta var dock en match man förtjänade att vinna och man hade chansen att gå upp i 14 poängs ledning med fem minuter kvar att spela när man kastade en interception som borde blivit bortblåst då Eagles hade en solklar holding som släpptes och sedan tappade man matchen. Senast spelade man alltså fullkomligt ut Jacksonville Jaguars, som visserligen är det sämsta laget i serien, men man gjorde det på ett imponerande sätt. I halvtid hade man redan en ledning med 30-0 och då var det bara att spela av matchen.

Titans startade säsongen med en vinst mot Kansas City, men har efter det inte alls sett bra ut och två raka förluster har man fått se i resultatraden. Först hemma mot Dallas Cowboys där man förlorade med 26-10 och senast borta mot Cincinnati Bengals med hela 33-7. Man har haft riktiga problem att producera poäng och har alltså endast 17 poäng de senaste två matcherna, alltså ett snitt på 8.5 poäng per match, jämfört med Colts som snittar 31,7 poäng denna säsong. Det blir inte bättre utav att man i denna match med största sannolikhet kommer att sakna sin quarterback Jake Locker på grund av en vristskada. Istället kommer Charlie Whitehurst, som inte har kastat en boll i en match sedan 2011 att kliva in och försöka att styra upp det mediokra anfallet. Man har dessutom frågetecken för sin TE Delanie Walker.

Det kommer inte att se ut som i den senaste matchen där Colts QB Andrew Luck kunde styra och ställa precis som han ville, Titans har ett mycket bättre passförsvar än Jaguars och kommer inte att ge Luck lika mycket tid med sina kast. Via marken är de dock sämre och Colts duo Richardson/Bradshaw kan förhoppningsvis dra fördel utav detta. Jag har svårt att se Titans ställa sig på planen och producera långa spel och jag tror att Colts kommer att kunna dra fördel av en bra field position hela kvällen. Andrew Luck är en av ligans bästa QBs och kommer dra nytta av detta. Man har inga större skador som stör och jag tror att den förra matchen var vändningen på säsongen för detta lag.

Colts har vunnit 13 av sina 16 senaste hemmamatcher och i de fem senaste möten med Titans har man vunnit samtliga. Jag tror att seger nummer sex i den raden kommer denna söndag och spelar Colts -7 till 1.76 gånger pengarna.

Anledningen till att jag spelar -7 och inte -7.5, som linan står i i skrivandes stund, är för att just sju är ett nyckeltal i NFL. En touchdown är värd sju poäng, och därför ter det sig oftare att en match slutar med sju poängs skillnad än, låt säga åtta. Här får vi alltså tillbaka insatsen om det skulle sluta med just sju poängs skillnad och får betalt om det slutar med större skillnad än så! Spelet hittar ni under "Specialare - Fler handikap".

ChristianB - 27 September, 2014, 21:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-09-28 16:55:00

Såja, mer NFL tack :)ryggar denna! vilka vinner kvällsmatchen?

ChristianB - 2014-09-28 11:47:51

Linan nu återigen nere på -7 och oddset 1.86!

ChaseBerger - 2014-09-28 10:58:01

Rätt tänkt, men du skulle huggit in på -5,5 i början av veckan istället.