Speltips

Speltips WBA-Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-28 17:00 Spela här

Speltips WBA-Burnley
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00/2.10 Speltips: 1/WBA Ö1.5
2014-09-28 17:00 WBA-Burnley 1/WBA Ö1.5 2.00/2.10 RalleArvid

Ipswich till 2.00 gjorde processen kort med Rotherham under lördagen och ledde med 2-0 redan efter fem minuter. Det betydde tredje raka satta spelet och om jag ska vara ärlig känns det som jag hittat nu som ännu bättre än något av de tidigare i veckan.

West Brom kommer från en stark seger mot Hull senast då man fick ordentlig fart på målskyttet och man kommer från två raka segrar då man även lyckades besegra Spurs borta med 1-0. Imponerande var det även att klara oavgjort borta mot Southampton och jag håller faktiskt WBA ganska högt efter det jag sett i år. Inte det sexigaste laget men ett oerhört habilt och balanserat bygge som jag tror kommer sluta på den övre halvan trots att man för tillfället ligger lite halvskrynkligt till. En oerhört passande uppgift under söndagen och en positiv trend kommer med största sannolikhet få laget att klättra upp till mitten av tabellen då ett svagt Burnley kommer på besök.

Burnley har ännu inte vunnit en match denna säsong i något sammanhang. 3raka förluster inledde man med då man tillochmed fick stryk hemma mot Sheffield Wednesday och efter det har man misslyckats att vinna både mot Sunderland och Crystal Palace då man kryssat. Enda glädjeämnet var att man lyckades kryssa mot United men det har vi ju fått lära oss inte är det svåraste i år. Man har misslyckats att göra mål i fem raka matcher och har bara gjort ett enda mål på hela säsongen. Dessutom saknar man nu ett knippe anfallsspelare så jag har svårt att se någon drastisk ändring nu.

Vad jag tror både spelbolag och andra snöar in på är att WBA vid en första anblick ser oerhört tama ut då de möjligtvis får klara sig utan Ideye och Anichebe. Fatktum är dock att båda mycket väl kan vara tillgängliga för spel MEN om de inte är det tycker jag de har fullgoda ersättare i exempelvis Berahino, som är i gott slag efter att ha avgjort senast mot Hull, och en personlig favorit, Samaras, som jag följt och nästintill avgudat ända sedan hans dagar i Herenveen för en herrans massa år sedan. Förutom de två tveksamma där uppe är det bara Baird som möjligtvis missar. Ingen i hemmalaget är definitivt borträknad och i övrigt alltså fullt disponibel trupp.

Burnley dras dock med stora skadebekymmer över hela laget då förmodligen hela sex spelare saknas. Ings, Taylor och Vokes missar definitivt medans stora tveksamheter finns över Trippier, Jones och Marney.

På 2000talet har Burnley åkt till the Hawtorns 6 gånger. Man har aldrig vunnit och bara tagit två poäng. Fyra raka förluster innan 2-2 senast löd:

2-1
3-0
4-1
1-0.

Vidare: Burnley har inte hållit nollan i ett enda av sina 19 senaste möten med West Brom, jag tror man har haft bättre chanser och misslyckats än vad som är fallet under söndagen då man återigen kommer misslyckas.

Möjliga startelvor:
WBA: Foster; Wisdom, Dawson, Lescott, Pocognoli; Gardner, Morrison; Dorrans, Sessegnon, Brunt; Berahino.
Burnley: Heaton; Trippier, Duff, Shackell, Mee; Arfield, Marney, Jones, Boyd; Sordell, Jutkiewicz.

Jag tror att West Brom tar det här på hemmaplan och för det får vi 2 gånger smeten.
West Brom att göra över 1.5 mål plockar jag också till finfina 2.10.
Båda spelen läggs hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 September, 2014, 22:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!