Speltips

Speltips Chicago Bears - Green Bay Packers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-28 19:00 Spela här

Speltips Chicago Bears - Green Bay Packers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Packers -1,5
2014-09-28 19:00 Chicago Bears - Green Bay Packers Packers -1,5 1.90 ChristianB

Green Bay Packers åker på söndagskvällen till Chicago och ställs emot Chicago Bears.

Packers har börjat säsongen darrigt med en seger och två förluster. Man förlorade den första matchen borta mot de regerande mätarna Seattle, vann den andra matchen hemma mot Jets och senast förlorade man med 7-19 mot Detroit. Man var inte alls bra offensivt i den matchen och producerade inte en enda poäng efter den första kvarten. Man hade ordentliga problem med att skydda sin QB Aaron Rodgers från Detroits pass rush och som en följd tvingades han att göra sig av med bollen fortare. Som tur är för Packers och Rodgers så har Bears långt ifrån samma kapacitet att sätta press på motståndarnas QB och de tillät precis Jets att kasta för 316 yards.

Chicago Bears har två vinster och en förlust under de tre första matcherna. Man inledde med en förlust mot Buffalo och har sedan vunnit mot 49ers och Jets. Båda dessa matcher kunde dock slutat med förluster om det inte vore för motståndarnas misstag. I matchen mot 49ers hade man bara fått ihop sju poäng mot San Franciscos 20 inför den sista kvarten, då 49ers totalt föll ihop. Deras QB Colin Kaepernick kastade två interceptions och Chicago kunde göra hela 21 poäng i den sista kvarten för att ta hem segern. Mot Jets var det två misstag i början av matchen som såg till att hjälpa Bears ot en seger. Under Jets första drive så kastade man en interception som Bears tog hela vägen in till end zone för en TD och bara ett par minuter senare fumblade man en punt och Bears var uppe med 14-0. Jets var annars det bättre laget i denna match, men misstagen blev förödande och Bears vann med 27-19.

Bears har ett par stora skador som kan störs laget i denna match. Charles Tillman är sedan tidigare borta hela säsongen och viktiga Jared Allen har inte tränat på hela veckan och är ett frågetecken inför denna match. Dessutom är safetyn Chris Conte osäker till spel, vilket ytterligare skakar om i försvaret. Ett ännu större frågetecken kanske det är för wide receivern Brandon Marshall dock. Marshall har, tillsammans med TE Martellus Bennett, vart Jay Cutlers go-to-guy på third downs och i red zone. Han har tagit emot hälften av alla Cutlers touchdown-passningar denna säsong och det vore ett stort avbräck om han inte kunde spela, vilket verkar vara fallet.
Packers har i stort sett bara frågetecken för receivern Jarret Boykin, då den viktiga linebackern Clay Matthews kommer att komma till spel efter att ha skadat sig i den senaste matchen.

Packers bör vara ordentligt förberedda för denna match då Bears är en divisionsmotståndare som man möter två gånger per år, dessa matcher är viktigare än andra matcher eftersom den som toppar divisionen går till slutspel direkt. En vinst mot ett divisionslag blir således värt mer. Packers har ett bra record mot Bears och man har vunnit åtta av de tio senaste mötena lagen emellan. När Bears har haft hemmaplan har Packers vunnit de senaste fem av sex matcherna. Aaron Rodgers är en otrolig QB och har, precis som andra QBs som sticker ut i NFL, en förmåga att studsa tillbaka efter en förlust och vända på steken. Jag tror att detta är just en sådan match då man kommer från en förlust, har chans att gå upp till 2-2 i resultatraden och möter en divisionsmotståndare.

Jag spelar Packers -1,5 till 1.90 gånger pengarna!

ChristianB - 28 September, 2014, 12:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!