Speltips Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-29 00:00
Land: Kanada
Liga: NHL Pre-Season
Odds: 1.70
Speltips: Hawks Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Hawks Ö 2.5 mål
Gårdag gick ju utmärkt då både Pittsburgh och Minnesota vann, vilket betyder att vi va 2-0 igår och en del plus. Alltid trevligt. Båda lagen var helt klart de bättre laget i sina matcher och de gör de ju alltid roligt att man analyserat rätt.

Inför kvällens match vänder vi oss mot matchen mellan Edmonton och Chicago där jag tror bortalaget kommer kunna fixa en del mål framåt.

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

Ja dessa två lag har ju mött varandra ett x antal gånger genom åren i NHL och vi brukar alltid få fartfyllda matcher med mycket mål i. Nu börjar de närma sig säsongspremiärerna för lagen och de flesta lag har redan börjar reducera rosterna inför säsongen. Just därför blir nu varje match ännu viktigare för de unga och hungriga spelarna.

Chicago kommer från en förlust emot Rangers där Dennis Rasmussen var den enda som stod för ett mål för Hawks. Inte någon konstig förlust enligt mig då Rangers spelstil är jobbig för Hawks. Nattens möte däremot gynnar verkligen Hawks speed då Oilers inte är laget som backar hem precis. Nu är de ändå träningsmatch, men då mycket står på spel för de yngre spelarna tror ja verkligen båda lagen vill visa upp deras bästa sida. Därför tänker jag likt en seriematch i mitt resonemang här.

Oilers däremot kommer från en vinst emot Jets där man vände ett 0-2 underläge och avslutade starkt genom mål från Nugent-Hopkins, Yakimov och Schultz. Man har spelat rätt så bra på försäsongen med ett record på 2-1-0.

Historik

Inbördes har lagen som sagt enormt många överspelsmatcher och förra året var inget undantag. Alla tre mötena i grundserien slutade Ö 5.5 mål och jag tycker vi har bra förutsättningar för något liknande idag.

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers
5 : 3 
Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks
1 : 5 
Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers
5 : 4 

Edmonton’s Line-Up

Forwards: Perron, Draisaitl, Yakupov, Pakarinen, Lander, Eberle, Kessy, Arcobello, Purcell, C. Hamilton, Williams, Joensuu

Defensive: Ference, Simpson, Marincin, Gernat, Oesterle, Schultz

Goalies: Bachman, Brossoit

Chicago’s Line-Up

Inte kommit ut någon officiell lineup än. Men det vi vet är att finske talangen Teuvo Teravainen kommer göra säsongsdebut. Likaså Kris Versteeg. Sedan så spelade inte Kane, Toews, Hossa och Keith m.fl i Hawks senaste match emot Wings vilket gör att det finns chans till spel för de i natt.

Chicagos line-up

Forwards: Morin, Regin, Kruger, Lebrie, Smith, Versteeg, Bickell, Bass, Nordström, Mashinter, Ross, Shaw, Rasmussen, Teravainen

Defensers: Keith, Rundblad, Clendening, Leddy, Cumisky, Dahlbeck, van Riemsyk

Goalies: Darling, Leighton

Inte riktig den lineup vi ville ha, men ok för övern och man borde kunna fixa ö2.5.

Jag litar inte riktigt på Oilers i natt, men säger ändå att de blir en del mål, men jag kommer istället välja spel på Team Goals som huvudspel, och på Hawks då. Lägger även en unit på överspelet men det får bli sidospelet för dagen. Hade detta varit en grundseriematch hade vi fått runt 1.76-1.80 på överspelet, men ikväll bjuds vi på 2.08. Det testas. Ska vi säga 2-4?

Spelet är alltså

Chicago Blackhawks Ö 2.5 mål @ 1.70 (Ej inkl OT/SO) med 3/6 units hos MarathonBet/Unibet (Fick ej igenom hela insatsen hos Marathon)

Sidospelet:

Ö 5.5 mål @ 2.10 1/6 unit hos Bet365

Twitter:

@bethockeystick

Lycka Till!


EDITERAD 2014-09-28 20.55:19

EDITERAD 2014-09-28 20.57:53

EDITERAD 2014-09-28 22.43:58
Spela på Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks hos Unibet
Spela nu
hockeystick - 28 September 2014 - 22:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Dygnsrytmen - 2014-09-28 22:10

http://blackhawks.nhl.com/club/news.htm?id=732142

Projected. Men bör väl stämma ganska väl - än mer troligt när roostern förminskas samt som hockeystick säger - att flera av stjärnorna saknades senast.

Att de ska klara över 2,5 känns ju bra iaf!

Gazzaman - 2014-09-28 22:00

Dygn...
Är det bekräftade??
Ser ju ut o va kanonlag :)

Dygnsrytmen - 2014-09-28 21:40

P. Sharp J. Toews M. Hossa
B. Saad B. Richards P. Kane
B. Bickell A. Shaw K. Versteeg
B. Mashinter M. Kruger B. Smith
Extras: P. Regin J. Morin
DEFENSEMEN
D. Keith B. Seabrook
J. Oduya N. Hjalmarsson
N. Leddy M. Rozsival
Extras: D. Rundblad
GOALIES
C. Crawford
A. Raanta

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: