Speltips

Speltips Tomic - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-09-30 10:00 Spela här

Speltips Tomic - Raonic
Land: Japan Liga: ATP Tokyo
Odds: 1,73 Speltips: Raonic -3,5
2014-09-30 10:00 Tomic - Raonic Raonic -3,5 1,73 Poldan

Tycker att det är helt ok att sätta Milos Raonic till 1,15-1,20 mot Tomic just nu. Australiensaren är en sådan plågsam bedrövelse att man nästan skäms. Och när det gäller hösten så är ju Tomic alltid synonymt med dåligt spel. Han håller på att avrunda säsongen och vill egentligen bara hem till Australien nu.

Milos jagar en av kanske 3 öppna slutspelsplatser, motståndet är betydligt svagare i Tokyo jämfört med Peking och det är ett smart val. Han är här för att säkra en plats till ATP-slutspelet och med tanke på motivationsskillnaden så ska Raonic vara skyhög favorit.

Jag tycker att Tomic spelar för passivt. Han vill liksom variera sitt spel för mycket. Mot Herbert i Kuala Lumpur servade han mycket bra, åtminstone wide, och fick fransmannen helt ur position för att följa upp det med att slica rakt ner i banan och låta motståndaren komma in i poängen igen. Det var djupt plågsamt att se – och det hände hela tiden.

Raonic ses ju av många som tråkig. Enligt mig är han en enorm förebild, hur han alltid ger 100 och med tanke på hur bra hans serve biter så tror jag att det blir envägstrafik.

Sedan 2011 har Tomic 9-15 i matcher efter US-Open varav 12 matcher där han blev ordentligt spöad - och det tycks vara en röd tråd (då har det knappast varit spelare av Raonic´s kaliber på andra sidan nätet)

1,73 hos Ladbrokes på Raonic -3,5 är ett bra spel.

Poldan - 29 September, 2014, 21:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!