Speltips

Speltips Norwich-Charlton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-30 20:00 Spela här

Speltips Norwich-Charlton
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.83 Speltips: BLGM JA
2014-09-30 20:00 Norwich-Charlton BLGM JA 1.83 RalleArvid

WBA senast till 2.00 var ju inget snack och WBA över 2.5 mål satt ju redan innan paus till 2.10x. Det betyder att jag nu har 5 raka spel satta och jag känner mig tämligen trygg i att sviten kommer förlängas ikväll då vi ratar Champions League för Champion….ship!

Norwich mot Charlton och två lag med god form och medvind i sina respektive segel.

Norwich i topp av tabellen efter 9 spelade omgångar efter 6 vinster, 2 oavgjorda och bara en förlust. Norwich förlust var en klassisk premiärnervsmatch där man åkte på 1-0 borta mot Wolves. Sedan dess alltså obesegrade i ligan.

Norwich har gjort 20 mål på 8 matcher sedan dess och man har inte misslyckats att göra mål någon gång sedan förlusten för nästan 2 månader sedan.

Charlton har imponerat likväl fast på ett litet annorlunda sätt. Man är faktiskt obesegrade hittils i ligan men man har bara vunnit 3 matcher och därmed alltså kryssat 6. Samtliga segrar har man tagit hemma och man är alltså segerfria likväl som man är förlustfria borta då raden skrivs till 4 spelade och 4 oavgjorda.

Vad som är intressant och vad jag väljer att ta fasta på är att man inte spelat en enda 0-0 match borta bland alla dessa kyss och man har bara misslyckats att göra mål vid ett enda tillfälle i ligan efter 9 matcher.

I 6 av de 9 senaste har Norwich både gjort och släppt in mål. Man gillar hellre att vinna med 3-1 och 4-2 än med 1-0. Framförallt på hemmaplan är det målglatt både framåt och bakåt och senaste resultaten lyder:
2-2
1-1
3-1
3-1

Vad gäller Charlton så har Båda lagen gjort mål när man spelat på bortaplan samtliga gånger i år:
1-1
2-2
1-1
1-1.

Vad gäller skadelägena så ser det relativt ljust ut i båda trupperna. I hemmalaget finns en del frågetecken som testas sent men förmodligen ska detta inte påverka negativt i offensiven och samtliga frågetecken har varit igång med U21-spel och tränat.

För Charlton är det bara Gudmundsson som fattas på kanten.

Norwich är det klart bättre laget sett till trupp och resurser men man ska absolut inte underskatta ett faktum som det att Charlton är obesegrade efter en klurig upptakt på säsongen. Den raka ettan är på tok för lågt satt anser jag. Vad jag däremot är oerhört intresserad av är Both teams to score till fina 1.83x hos bet365 .com. Allt talar för att detta ska sitta och jag är överraskad över det högt uppsatta oddset. Klart spelvärde!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 September, 2014, 08:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!