Schalke -1,5 hemma mot ett Maribor som går bra i ligan. Inge snack om att Schalke kommer att spela ut hela registret ikväll. Man vet att de måste till 3 pinnar hemma mot underdogen (Maribor). Sen vet man att målskillnad kan avgöra allt för mycket i slutändan så vi kommer få se ett stabilt och offensivt Schalke. Senast i CL var man i London på Stamford Bridge och hämtade 1 pinne, kan tyckas som tur men tillsätt till matchbilden vill ja ändå säga att de var en välförtjänt och rättvis pinne med tanke på att man åker dit för att just hämta 1 poäng. Avbräck sen tidigare är ju såklart Höwedes och Farfan som varit borta hela sässen men även Draxler har varit avstängd i 2 omgångar nu men skall säkerligen spela idag och vara hungrig.

Ikväll tar man även emot ett lag som fick med sig en poäng i slutsekunderna hemma mot portigiserna och dom vet att ikväll blir de tufft och känner ingen skam med att åka till Tyskland och förlora, kvällens uppgift blir såklart att inte förlora med för mycket.

Tror 11 blir snarlik som den mot Dortmund förra omgången, Lite offensivare med Draxler tillbaka.

Fahrman
Aogo, Neaustäder, Matip, Uchida

Boateng, Sam, Draxler, Meyer, Choupo-Moting
Huntelaar

Det jag kan säga om Maribor är att dom gjort 1 mål senaste 2 matcherna i ligan och senaste matchen spelade man 0-0 mot ligajumbon.

Lastar 4/5 på denna ikväll, lycka till vid rygg gott folk!

EDITERAD 2014-09-30 16.26:22

This is the stats tab
This is the post tip