Piotr Protasiewicz v Jaroslav Hampel @1,60 Unibet (3/5)

Spelet är ett tvåvägsspel vilket innebär pengarna tillbaka om det skulle bli lika. Nordicbet har exakt samma H2H till samma odds fast det har Protasiewicz (-1,5). Det är tre poängs skillnad mellan vinst och förlust. Stor skillnad.

Det är final mellan Indianerna och Vetlanda. Första finalen av två och Indianerna börjar hemma. Protasiewicz har varit hemmalagets absolut bästa förare. Får i stort sett hela tiden 5 av 5 i betyg match efter match. Han har tagit tvåsiffrigt i stort sett hela säsongen vilket visar hur viktigt det är med hemmaplan kontra bortaplan.

Hampel vann ju Stockholm Grand Prix i lördags säger kanske en del av er. Jag vet, men det är inget som hindrar mig. Protasiewicz ska ha stor fördel av den här banan. I grundserien tog Hampel endast 2p på denna bana, medan Protasiewicz körde in 15p av 15 möjliga. Givetvis blir det inte denna utklassning denna gång men jag kan inte se Hampel komma upp i mer än 8-9p ikväll.

Vi kliver in på en ostoppbar Protasiewicz ikväll som är lagets absolut största stjärna nu i Iversens frånvaro. 3 enheter tar vi till 1,60 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip