Ingen gillar för långa rekar så här kommer en lite kortare, men förhoppningsvis informativ.
Förra reken vi körde här var mötet mellan Halmstad - Kristianstad i div 1 södra. Efter en period var glåporden stora här på reket, då ledde Halmstad med 3 - 0. Matchen slutade med 6-4 vins för Kristianstad och vi som lirat kunde kamma hem en fin vinst till 1,80 ggr degen.

Vad lärde vi oss från den matchen ?
- Just det, Hockey spelas i 60 min!

En annan match som spelas i 60 minuter i morgon är matchen mellan Modo och Brynäs.
Två lag som vi inte riktigt fått en stämpel på såhär långt. Två lag som blandar och ger.
I morgon ställs dom mot varandra i Gävle och vi ser framför oss en målrik batalj.

13.09.14​SHL​Skellefteå​Modo​​6 : 2​

Brynäs har lite oklarheter på Målvaktssidan mycket sjukdomar, och man har också plockat in Joel Gistedt från Leksand för att förstärka. Oklart vem som står i morgon, men oavsett så är målvaktsfrågan i Brynäs ett frågetecken just nu.

Modo i sin tur har ett väl fungerade PP och är efter SAIK och Luleå seriens mest mål-glada lag.
Irrationella forwards som ställs, enligt oss mot en ganska svag uppsättning backar i Brynäs.

Spelet känns solklart för oss, statistiken talar sitt tydliga språk.
Vi får 1,70 på över 4,5 mål i matchen på Unibet , och nöjer oss med det!