Speltips Raonic - Melzer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-10-02 06:00
Land: Japan
Liga: ATP Tokyo
Odds: 1,65
Tips: 1,65
Lite halvtaskiga matcher just nu, de vassa hardcourtspelarna ställs mot grusspelare och det mesta känns rätt ojämnt på förhand.

Jag har däremot hittat ett fint spel i mängden:

Milos Raonic att vinna med 2-0 mot Jurgen Melzer till 1,65 hos Sportingbet

Raonic returnerade något sämre än vanligt mot Tomic, men servade precis lika bra som alltid. Australiensaren vara bara nära att bryta Milos en gång, men det löste han med två ess.

Melzer går mot sin sämsta säsong på länge. Han han fortfarande inte riktigt kommit tillbaka efter axelskadan och känns i dagsläget ofarlig mot en poängjagande Raonic.
Österrikaren slog Roger-Vasselin i första omgågen: en kanske ännu formsvagare spelare än han själv. Och med tanke på det något långsammare underlaget tror jag att Melzer måste serva exeptionellt bra för att hänga med Milos. Raonic är så mycket stabilare från baslinjen nu än för ett par år sedan och kan diktera poängen på ett säkrare sätt.

Jag kommer ihåg deras final i Memphis för två år sedan när Melzer vann en tight match. Till att börja med kommer hans serve inte vara lika effektiv i Tokyo och Raonic kommer dra nyttja av att Österrikaren står 100000 meter bakom baslinjen när han returerar. Dessutom var Melzer oerhört bra den perioden... alltså hästlängder från dagens form.

1,65 på 2-0 är värde hos Sportingbet
Spela på Raonic - Melzer hos Sportingbet
Spela nu
Poldan - 1 Oktober 2014 - 09:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: