Speltips Sandvikens AIK - Umeå City

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-10-05 17:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 1.87
Speltips: 1
Spela på Speltips Sandvikens AIK - Umeå City
Börja spela här
Spela på 1
Umeå City har startat denna säsong på sämsta tänkbara sätt;
- I den första omgången så åkte man för att möta nykomlingarna Salems IF på bortaplan, där blev en MEGAFÖRLUST med 12-5.
Man åkte hem för att ladda batterierna för att möta Haninge FBC på hemmaplan nästa helg, där blev det ännu en först & resultatet blev till 7-4.
Jag är inte riktigt förvånad att det har gått så dåligt, förlusterna av Albin Andersson (Dalen), Stefan Lindberg-Dellsand (Dalen), Peter Reinholdt, forward (Thorengruppen), Mattias Hedlund (Thorengruppen) talar sitt tydliga språk.
Nu åker man till Sandviken för att just möta Sandvikens AIK som har värvat bra inför denna säsong & detta är ett lag många tror på som kan skrälla i årets Allsvenska Norra. Man har startat säsongen på ett "G" tycker jag, SD-förlust mot laget där jag spelar i (Täby FC) där man lyckades kvittera till 7-7 när det var 5 sekunder kvar av matchen. Vi gick sedan segrare ur striden genom att Rikard Carlsson Stiernspetz dragskottade in 8-7 när det var 1 minut kvar av matchen. I den andra omgången åkte man till Stockholm för att möta Tyresö Trollbäcken, där blev det en förlust med 7-6 då man hade ledningen när det var dryga 4 minuter kvar av tredje perioden. Tyresö Trollbäcken lyckades göra mål när matchklockan stod på 19:33! Nu är det en ny match & man är väldigt starka på hemmaplan, otroligt bred plan som gynnar mycket för hemmalaget. #ETTRIKTIGTBAJSGOLV även!
Kedjan med Wictor Johannesson - Jakob Lundmark - Andreas Dahlkvist är den kedja som ska prestera & mot ett Umeå City som har det riktigt jobbigt i dagens läge kan det bli en otrolig show från deras sida. Vi hittar Andreas Dahlkvist på en andra plats i den totala poängligan där han har gjort 8 poäng på 2 omgångar, 4 mål & 4 assist.

Att oddset är på 1.87 på Sandvikens AIK är ju bara tacka & ta emot!
Spela på Sandvikens AIK - Umeå City hos Svenska Spel
Spela nu
sLuke - 1 Oktober 2014 - 18:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
eLink - 2014-10-04 10:26

Å täby kryssar eh? En liten peng på den dubbeln.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: