Speltips

Speltips Torino-FC Köpenhamn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-02 21:00 Spela här

Speltips Torino-FC Köpenhamn
Land: Italien Liga: Europa League
Odds: 1,91 Speltips: Under 2,5
2014-10-02 21:00 Torino-FC Köpenhamn Under 2,5 1,91 LelleSandahl

Grande Torino är tillbaka i europeiskt cupspel för första gången på 20 år. Men efter att man sålt av både Alessio Cerci och Ciro Immobile kommer Turin-laget knappast gå särskilt långt i turneringen. FC Köpenhamn bommade Champions League-spel men fick en bra start på EL-gruppen med 2-0 hemma mot Helsingfors. Jag tror Ståle Solbakkens "svensklag" kan stå upp långt in i matchen i Turin och gillar 1,91 på under 2,5 mål.

Senaste Europa League
Club Brügge-Torino 0-0
Köpenhamn-HJK Helsingfors 2-0 (Nicolai Jörgensen 68' 81)

* Torino har hållit nollan i sina 5 senaste EL-matcher och gått under 2,5 i de tre senaste. Samtliga tre hemmamatcher i Serie A har gått under 2,5 den här säsongen.

* FCK gick under linan mot HJK och har gjort detsamma i 3/4 bortamatcher i ligaspelet den här säsongen.

Senaste ligamatch
Torino-Fiorentina 1-1 (62' Fabio Quagliarella)
Sönderjyske-FCK 1-1 (57' Alexander Kacaniklic)

Torino - startelvan senast (3-5-2)
Gillet - Maksimovic, Glik, Moretti - Peres, Gazzi, Vives, El Kaddouri, Darmian - Quagliarella, Sanchez Mino

Avbräck
Antonio Nocerino, Cesare Bovo, Migjen Basha, Barreto, Alexander Farnerud, Bruno Peres (ej registrerad)

Enligt la Gazzetta dello Sport kommer tränare Ventura ge Amauri chansen på topp och låta Quagliarella börja på bänken. Brassen Peres kommer behöva ersättas då han inte är tillgänglig för Europaspel. Pontus Jansson kan komma att få en chans från start i trebackslinjen.

FCK - startelvan senast (4-4-2)
Andersen - Høgli, Zanka, Antonsson, Bengtsson - Kacaniklic, Amartey, Delaney, Amankwaa - Kadrii, Cornelius.

Avbräck
Remmer, Stadsgaard, Wohlgemuth, De Ridder (osäker), Hogli (osäker), Kadrii (osäker), Nicolai Jörgensen (osäker) Pelle Nilsson är tillbaka och ska vara redo för spel.

FCK fick en skön start på Europa League när Nicolai Jörgensen frälste danskarna genom att göra två mål sedan han bytts in mot HJK. Svensklaget - med Pierre Bengtsson, Mikael Antonsson, Alexander Kacaniklic och ev Per Nilsson i den förväntade elvan - har dock fått en trög start på säsongen och sladdar på en femte plats, nio poäng efter Midjylland, efter blott nio omgångar. Till dagens match finns ganska många frågetecken och Ståle Solbakken kommer knappast chansa med alla spelare här.

Torino var kanske den största överraskningen i serie A förra säsongen. Men Ventura har stora problem att få igång offensiven sedan förlusterna av de båda målsprutorna Ciro Immobile och Alessio Cerci. Anfallsparet stod för merparten av lagets mål förra året och var ett sylvasst hot i djupled. Som ersättare tog man in Quagliarella och centertanken Amuari. Två helt annorlunda spelartyper som gjort att laget inte längre känns farligt i omställningarna. Fem poäng på fem ligamatcher och endast 3 (!) gjorda mål vittnar om att il Toro har problem. Defensiven ser däremot helt okej ut och 0-0 borta mot Club Brügge visar att de kan stänga till om så behövs.

FCK är garanterat nöjda med en pinne här i kväll och Torino är inget lag som attackerar huvudlöst framåt. Det danska nybygget kommer ligga djupt och försöka dra ned på tempot i Torinos spel (något Toro i många matcher lyckats alldeles utmärkt med på egen hand). Det lär innebära inlägg från Darmian och vem det nu blir som spelar till höger i stället för Peres. Där behöver Antonsson mfl hålla koll på Amuari som förväntas starta, men annars tror jag de kan täcka ytorna bra framför backlinjen. Där får förre djurgårdaren Daniel Amartey en viktig roll på centralt mittfält.

SPELTIPS
Vi lär få se ett Torino som äger bollen men som kommer få möta ett tight spelande bortalag. FCK kommer satsa på kontringar men kommer minst att ställas mot en trebackslinje. Torino är ändå ett bollskickligt lag och de riktigt heta kontringslägena tror jag kommer vara lätträknade så länge det står 0-0. Tycker 1,91 på under 2,5 mål hos William Hill känns bra här. Kan faktiskt se den här matchen sluta 0-0 då Torino ofta känns ganska ofarliga när de får föra spelet. Får de in en boll lär de sjunka hemåt för att spara krafterna till söndagens svåra bortamatch mot Napoli. Lägger dessutom en slant på Torino och under 2,5 hos bet365 . Ett spel som ger hela 3,75 (!).

Hur spelar ni i kvällens Europa League?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2014-10-02 00.59:23

LelleSandahl - 02 Oktober, 2014, 00:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
UGK4LIFE - 2014-10-02 04:29:07

Förjävla fin rek måste jag säga. Så här ska det de ut. Props till dig. o ryggar gör jag oxå