Speltips

Speltips Caen - Marseille

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-04 17:00 Spela här

Speltips Caen - Marseille
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1.95 Speltips: Marseille
2014-10-04 17:00 Caen - Marseille Marseille 1.95 Vattenglaset

I denna rek som tar oss strax väst om den norra delen i Frankrike där Caen tar emot serieledarna Marseille. När jag såg oddset på denna match trodde jag att vi skulle få se något lägre odds med tanke på tabellsituationen och form på dessa två lag.

Caen: Nykomlingarna började väl säsongen skapligt innan det körde ihop sig. På dem 5 senaste matcherna har man skrapat ihop 2 poäng.
Skador: Felipe Saad, Emmanuel Imorou, Sloan Privat.
Form: OFOFF


Marseille: Marcelo Bielsa himmelsblåa armé fortsätter sitt segertåg i den franska ligan där man som serieledare har vunnit 6 av 8 matcher där dem 6 senaste är vinster.
Andre-Pierre Gignac leder den franska skytteligan med 8 nätrasslare.
Skador: Dimitri Payet
Form: VVVVV

Analys:
I denna match ska Marseille inte ha några problem med att stöka undan ett Caen som har ett tufft år framför sig. Marseille kommer ställa bästa laget på plan från start undantaget innermittfältaren Dimitri Payet som drog på sig en fotledsskada mot St Etienne, kan även bli så att han spelar. Men med Marseilles form och att man bara kan lägga all fokus på ligan då man inte spelar ute i Europa så kommer detta bli en kort tillställning.
Jag tror att Marseille kommer att ta initiativet från start och dominera större delen av matchen som det har sett ut i dem tidigare matcher man har spelat. Jag ser bara ett utgångsläge i den här matchen som Marseille kommer rulla hem.

@1.95 till raka 2an

Spelar även Gignac att göra mål @ 2.25

Vattenglaset - 03 Oktober, 2014, 15:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2014-10-03 16:28:23

Kan inte annat än hålla med då jag tänkte reka samma. 2,10 får man dock för -0,5.