Speltips

Speltips NY Islanders - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-04 01:30 Spela här

Speltips NY Islanders - Boston Bruins
Land: USA Liga: NHL pre-Season
Odds: 1.90 Speltips: Bruins ML
2014-10-04 01:30 NY Islanders - Boston Bruins Bruins ML 1.90 hockeystick

Gårdagens spel satt väldigt stabilt då St Louis vann med 4-1. Man släppte in 0-1 efter en steal i egen zon, en riktig NHL15 steal där man lyfte klubban och vände om och med en hård whrister satt den i nättaket bakom Allen. Efter det var det bara Blues och 2 mål i PP(egentligen ett mål i PP, men andra kom precis efter de tog slut) var en avgörande faktor. Blues med två bra matcher i rad nu och kanske börjar man hitta formen inför säsongen som närmar sig med stormsteg?

NY Islanders - Boston Bruins
(Neutral is om jag förstått rätt)

Ny match i natt mellan Islanders och Bruins. Dessa lag möttes för två dagar sedan där Bruins förlorade med 5-3. Detta efter att man haft ett spelövertag, men ett par dåliga beslut och lite svaga målvaktsinsatser ledde till att Islanders kunde vända 0-1 till en tillslut stabil vinst.

Det börjar verkligen närma sig säsongspremiär och lagen har snart sina slutgiltiga trupper redo. Bruins har gjort ytterligare cuts efter matchen och nu är det princip den trupp som kommer spela i öppningsmatchen emot Flyers redo. Det finns dock ett par platser kvar att kämpa om vilket betyder att dessa unga spelare kommer kämpa som djur i nattens match.

Islanders gjorde en väldigt stark kämparinsats emot Bruins där man aldrig vek ner sig och tillslut jobbade till sig segern. Man har varit bra på försäsongen med ett record på 4-1-1, men jag tyckte ändå det var Bruins som var lite billiga i förlusten, men man ska inte ta ifrån Islanders segen. Senaste kommer man från en förlust emot Devils igår efter straffar. I natt kommer man till spel med sina två bästa spelare i Tavares och Okposo vilket är positivt för de. I vanliga fall tycker jag Islanders spelstil passar Bruins bra och man brukar kunna kontrollera matcherna och i natt kommer Bruins unga spelare kriga som djur för att ta en plats i laget.

Boston’s Line-Up

Forwards: Milan Lucic, Reilly Smith, Dan Paille, Chris Kelly, Carl Soderberg, Jordan Caron, Ryan Spooner, Seth Griffith, Justin Florek, Craig Cunningham, Alexander Khokhlachev, David Pastrnak

Defence: Chris Breen, Matt Bartkowski, Dennis Seidenberg, Torey Krug, Zach Trotman, David Warsofsky, Kevan Miller

Goalies: Svedberg, Subban

NY Islander’s Line-Up

Forwards:, Ryan Strome, Kyle Okposo, Johan Sundstrom, Brock Nelson, Kael Mouillierat, Sebastian Collberg, John Persson, Brett Gallant, Joshua Ho-Sang, Michael Dal Colle, Ross Johnston, John Tavares

Defence: TJ Brennan, Kevin Czuczman, Andrey Pedan, Scott Mayfield, Matt Donovan, Aaron Ness

Goalies: Chad Johnson, Kevin Poulin

Historia

Som jag skrev tidigare så tycker jag Islanders spelstil passar Bruins bra och man har även vunnit 6/10 senaste mötena i serien. Under försäsongen var Islanders vinst för två dagar sedan den första på tre möten.

Med detta kommer ja ge Bruins tipset till ett bra odds där bolagen bedömt ca 50/50, men jag ser ändå Bruins som aningen favoriter med lite revanschlust? Jag kommer därför spela:

Boston Bruins ML @ 1.90/1.83 med 3/6 units hos Marathonbet/bet365

(Anledning till uppdelning är eftersom jag inte får igenom en sådan stor del hos Marathon, dvs limiterad). Ni som kan spela hela till 1.90, grattis, ett väldigt bra odds.

Twitter:
@bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-10-03 19.53:10

EDITERAD 2014-10-03 19.57:40

hockeystick - 03 Oktober, 2014, 19:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hockeystick - 2014-10-03 21:57:50

Ingen dum tanke, Rangers spelstil passar Hawks dåligt vilket vi sett många gånger, även när man vann 4-1 i det förra mötet under pre season. Starkt lag på papperet, men Hawks spelat bättre utan stjärnorna under pre? Jag får se där ikväll =)

Miiklo - 2014-10-03 21:28:26

Nattens klart bästa spel är ju Rangers -1.5 till 3.60 ggr degen. Hawks ställer ju upp utan sina stora stjärnor, detta vinner rangers lätt med 4-1