Speltips

Speltips Karlskoga v Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-03 16:00 Spela här

Speltips Karlskoga v Västerås
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2,05 Speltips: 1
2014-10-03 16:00 Karlskoga v Västerås 1 2,05 holms

Det handlar inte om att sparka på en stad som redan ligger. Inget sådant. Det är bara föll sig som så att mitt all Västerås-hets så tror jag att de åker på dyng även imorgon. I alla fall när vi får över 2,00 på värmlänningarna.

Det verkade vara jävligt grinigt i Boförs efter, eller under, förlusten mot AIK senast. Vilket är bra. Jag såg blicken och vrålet på Christian Berglund till Marcus Nilsson efter att den sistnämnde gjort en idiotgrej i egen zon som bordlade AIK-segern. Det där hade kunnat mördat en mindre armé.
Det här visar bara att Karlskoga Hofors Bobcats fortfarande är Karlskoga Hofors Bobcats och att ingen är nöjd med vad man har presterat hittills.
Nu har vi tre raka förluster på båda lagen. Med Västersår under strecket som kan betyda kval mot Lindlöven och Teg. Två klubbar som siktade/siktar mot SHL. Och högst svansföring, så klart, Västerås. Inte för att man besitter en så imponerande trupp, utan mest för att man är Västerås och alltid siktar mot stjärnorna.

Att Bik saknar folk, det gick jag igenom redan i onsdags. TUNGA pjäser, framförallt på backsidan. Och så släppte man också in fem mål mot jumbon.
Men, det var en hungrig jumbo som gav allt eller inget, kändes det som.
Nu har man reparerat en del genom den finländske centern Severi Sillanpää från Jokerit. Tänkt att han ska axla Björn Kindahls mantel. Oerhört vettigt tänkt. Och väldigt, väldigt nödvändigt.

Västerås har även de bekymmer. Och det vet i fan om de inte har det snäppet värre.
För han som är tilltänkt som skyttekung, han heter Jeremy Williams. Han är också lyckats väl. Leder den inhemska skytteligan, och tia i hela allsvenskan.
Han kommer inte till spel.
Brottartungt!

Herrn som är tänkt att spela fram honom, han heter Conny Strömberg. Han har också lyckats. Fem assist så här långt. Det i ett bottenlag, ska tilläggas.
Han pratade jag med precis, ligger hemma förkyld och tror inte alls att han kan spela här.

Det betyder att duon som ska ligga bakom poängen - hemma och gör annat.

Och jag känner så här, så länge har jag följt ishockeyn där hemma i mitt lokalområde. Att när Bik Karlskoga ger sig ut en lördag hemma, efter tre raka förluster, då är det inte roligt att vara bortalag. I synnerhet inte då.

Det här luktar i min bok mer hemmaseger än de 2,05 som erbjuds ...

holms - 03 Oktober, 2014, 21:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!