Speltips

Speltips Mjällby - BP

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-04 16:00 Spela här

Speltips Mjällby - BP
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 12.0 Speltips: BLGM 1/2 ja/ja
2014-10-04 16:00 Mjällby - BP BLGM 1/2 ja/ja 12.0 Polsater

En chansning, men det kan vara värt en liten peng:

Blgm i båda halvlekarna till 12.0 gånger pengarna. Finns under fliken mål - Gör båda lagen mål? 1:a halvlek - 2:a halvlek ja/ja.

Måstematch för Mjällby. Ligger för tillfället:

12 Mjällby 26 8 4 14 27-41 28

och har med det två pinnar ner till en trio lag. Det här är en MÅSTEMATCH. Tre poäng är verkligen det enda som är godkänt i den här matchen för deras del. Sedan "Chippen" kom in i laget är man vassare framåt och hotar på ett annat sätt. Finns också flera andra offensivare spelare. Starka hemma på Strandvallen och ställs mot ett uruselt BP. Ett lag som släppt in mål i alla matcher utom en. 62 insläppta på 26 matcher är ett närmast osannolikt facit i allsvenskan. Läckt rejält. Mer än någonsin på slutet. 34 på de senaste 12 bortamatcherna i allsvenskan.

Nu återkommer visserligen ytterbacken Kristinn Jónsonn i laget, men det borde inte göra någon större skillnad.

Truppen mot Mjällby:
Målvakter: Davor Blazevic, Ivi Vazgec.
Försvarare: Tim Björkström, Martin Falkeborn, Kristinn Jónsson, Jacob Une Larsson, Carl Starfelt.
Anfallare/mittfältare: Mauricio Albornoz, Nicklas Bärkroth, Andreas Eriksson, Seth Hellberg, Jesper Karlström, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Gabriel Petrovic, Dardan Rexhepi, Gustav Sandberg Magnusson, Victor Söderström, Pontus Åsbrink.

Grejen med BP är att spelarna spelar för sin framtid. I synnerhet de offensiva spelarna där det ändå finns exempelvis Bärkroth som öst på med massa assist i år. Avstängd senast, tillbaka nu. Laget har gjort mål i 12 av de senaste 15. Tyvärr för deras del blir det ju sällan mer än ett. Spelarna jobbar inte riktigt hem, de anfaller däremot desto mer friskt och de flesta verkar mer intresserade av att skrapa ihop poäng för att stärka aktierna till nästa säsong.

Mjällby har sedan Jasmin Sudic kom in i laget förbättrat defensiven rejält. Nu gick han visserligen ut med känning senast mot Malmö och det är oklart om han kommer spela. Missar han matchen är det ett jätteplus för det här spelet, gör han det inte så...ja, det kan gå ändå. För Mjällby har de senaste matcherna ställts mot lag där det räckt att man själva backat hem. Segrar hemma mot AIK och Elfsborg har kommit sedan de själva tagit ledningen och sedan kunnat backa hem. Nu är det BP som kommer på besök. Mjällby rak seger ger alltså 1.28 ungefär. Det är otroligt lågt. Alla förväntar sig en seger här. Linderoth ville implementera ett offensivare spel när han kom, så har det blivit i vissa matcher, även om man spelat defensivare mot topplagen såklart. Men nu ska Mjällby föra och gå framåt. Och blotta sig.

BP är rätt ofta inblandad i rätt galna tillställningar. Gör båda mål i första halvlek kommer det här spelet gå att sälja av. Det har trots allt hänt sex gånger i år för Mjällby och åtta för BP. Så inte alls osannolikt. Händer det går spelet som sagt att sälja av, lägg till att Mjällby måste vinna samtidigt som BP kan spela avslappnat, har viss offensiv klass och är kassa defensivt...

Till 12 gånger pengarna kan det här vara värt en minipeng för den som gillar en rolig högoddsare.

@nokkan21

Polsater - 03 Oktober, 2014, 22:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!