Äh, va fan ... det här objektet har jag suttit och stirrat på ett tag och funderat på hur man ska kunna plocka ut så mycket pengar som möjligt på.
För ju mer jag studerat vad som komma skall på högljudda Pride Park, sista matchens inför det stundande uppehållet, så kan jag inte se att det här inte kommer att bli kattens lek med råttan.

Två lag i helt skilda världar formmässigt.
Millwall startade hyggligt. Men har sedan, precis så som truppen skvallrar om, börjat rasa i tabellen och är på väg ned dit där man hör hemma.
Man har endast vunnit en utav de åtta senaste matcherna. Och det mot ett Blackpool som vid den tidpunkten fick ragga upp spelare på torget strax innan avspark.
Tunn trupp utan några namn som sticker ut. Att man plockat in den stenkalla Mathias Ranegie säger väl egentligen allt.

Nämnde Mathias hade inte fått knytit skorna åt någon av anfallarna i Derby, om vi börjar där.
Ett Derby med ett sprudlande 4-3-3 som levererar i parti och minut.
Man startade säsongen knackigt, mycket, tror jag, på grund av att mäster Chris Martin i anfallet inte var i sin bästa form när augusti tog vid.
Men sedan har de växlat upp. Med bravur. Både Derby och Martin.
Nio matcher utan förlust. Fyra segrar på de fem senaste på laget som borde ha tagit klivet upp i Premier League redan förra säsongen.
Nu har man behållit det bästa av det bästa, stommen är kvar och truppen breddats på ett sådant sätt att jag tror att man är ohotade gällande den biten.

Som sagt. Man är allt annat än vad Millwall är för dagen, och att man med sin briljanta offensiv gör minst ett mål i vardera halvlek, det skulle förvåna om vi inte fick se det ...

(Spelet finns under Specialare - bet365 )

This is the stats tab
This is the post tip