Speltips Milan-Chievo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-04 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2,28
Speltips: 1 (-1,5 asian)
Spela på Speltips Milan-Chievo
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 (-1,5 asian)
Pippo Inzaghi har fått en säsongsinledning med mycket upp och ner. Två raka segrar mot Lazio och Parma följdes upp med torsk mot Juve och två raka kryss borta mot Empoli (2-2) och Cesena (1-1). Nu väntar Chievo hemma på San Siro. Ett lag Milan brukar ha lätt för hemma. Ett lag Milan måste besegra om de vill vara med och slåss om Europacupplatserna.

Senaste säsongernas möten på San Siro
13/14 Milan-Chievo 3-0 (4' Balotelli, 27' 54' Kaka)
12/13 Milan-Chievo 5-1
11/12 Milan-Chievo 4-0

SERIE A
6:a AC Milan 5 2 2 1 11 9 2 8
15:e Chievo 5 1 1 3 5 7 -2 4

Milan hemma
Milan-Juve 0-1
Milan-Lazio 3-1

Formen
O, O, F, V, V

Senaste match
Cesena-Milan 1-1 (19' Rami)

Avbräck
Montolivo, Diego Lopez, Saponara, Van Ginkel, Zapata (avstängd)

Trolig startelva (4-3-3)
Abbiati - Abate, Alex, Rami, De Sciglio - Poli, De Jong, Bonaventura - Honda, Torres, Menez

Chievo borta
Sampdoria-Chievo 2-1
Napoli-Chievo 0-1

Senaste match
Chievo-Empoli 1-1 (50' Maggiorini)

Avbräck
Izco, Schelotto, Botta

Trolig startelva (4-3-3)
Bardi - Frey, Dainelli, Cesar, Biraghi - Radovanovic, Cofie, Hatemaj - Birsa, Paloschi, Lazarevic

Milan fullständigt glänste offensivt i säsongsinledning där man gjorde hela åtta mål på de två första matcherna. Offensiv kvalitet finns i laget. Något som Juve neutraliserade och som inte riktigt klickade som det skulle borta mot Empoli och Cesena. Det har dock varit målgaranti hittills och ska man lyssna på vad Super-Pippo har att säga kommer det bli full blås hemma mot Chievo. Han startar i 4-3-3 med "fyra offensiva spelare på planen", anfallare alltså. Enligt Gazzettan blir det Honda (som visat fin form) tillsammans med Torres och Menez framåt. Bonaventura spelar också men hänvisas till en plats på mitten bredvid Poli och ankaret De Jong. Abate och De Sciglio kommer komma i sedvanliga överlappningar på kanterna. Bortamötet med Cesena (1-1) var långt ifrån imponerande - Zapata blev dessutom frilägesutvisad - och det kommer vara ett Milan som vill bevisa för fansen vad de går för i år. Jag tror Cheivo kommer få det svettigt i kväll.

Ett Chievo som hade tur att de hade Bardi i kassen hemma mot Empoli. För utan honom hade nykomlingen rest hem med alla tre poängen. Mångårige tränaren Eugenio Corini får precis som vanligt rikta in sig på att klara kontraktet den här säsongen. Något jag tror att laget kommer greja. I kväll saknar man tre potentiella startspelare i Izco, Botta och Schelotto. Inzaghi behöver dock se till att Milan håller koll på sina gamla spelare i Birsa och Paloschi som startar framåt.

SPELTIPS
Milan kommer vara hungrigt på tre poäng efter tre raka matcher utan seger. Det låter på Inzaghi som han tutat i spelarna att det blir full fart framåt och med spelare som Menez, Torres och Honda ska man kunna få hål på Chievo, speciellt hemma på San Siro. Tror inte Inzaghi nöjer sig med en uddamålsseger här och från bänken har han möjlighet att byta in El Shaarawy, Niang eller Pazzini för att trycka in fler mål. Ska vi även tro på historiken vinner Milan det här med minst två kassar. Något som betalar bra hos Unibet. Spelet blir alltså Milan -1,5 asian till 2,28.

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl
Spela på Milan-Chievo hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 4 Oktober 2014 - 09:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
tuborggold - 2014-10-04 19:19

RYGG

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: