Vinnare Deltävling 3 (Pardubice) - Piotr Pawlicki @3,75 (2/5)

Då är det dags för årets sista deltävling i U21-VM. Vi sitter sen tidigare på ett långtidsspel där vi har en maxinsats på Piotr Pawlicki till 4,75. Det oddset ligger nu på 1,01 inför sista deltävlingen.

Anledningen till det är för att han i de två deltävlingar som varit fullständigt mosat allt motstånd. I den första deltävlingen körde han in 15p av 15 möjliga, med andra ord obesegrad. I den andra deltävlingen fick vi en repris återigen då han blev obesegrad. 30 av 30 möjliga poäng och idag har han ett försprång på 7p ner till tvåan Milik och Gomolski.

Jag vet att Pawlicki inte behöver köra in fullt för att säkra guldet utan det räcker med ca 4-5p. Men han bör nå tvåsiffrigt väldigt lätt. Men det som gör detta så spelvärt är att det är den som har mest poäng i deltävlingen som vinner. Inga semifinaler och finaler som kan förstöra något. Det finns så många dåliga förare i U21 så att han ska hamna i toppen ser jag inte som en omöjlighet såklart. Det kommer återigen stå mellan honom och hemmaföraren Milik. Hemmaförare ja, deltävlingen körs i Tjeckien. Det är därför som Svenska Spel har Milik som favorit. Alla andra bolag har Pawlicki runt 2,50. Jag tror som sagt att det kommer stå mellan dessa två förare och väljer därför att ta vinnarspelet istället för H2H. Det är ingen förare som har någon monsterform utan alla är lite ”nere” så här sent på säsongen då ligorna avslutas. Milik står högt hos andra bolag men jag väljer inte att spela båda två.

EDITERAD 2014-10-04 10.01:48

This is the stats tab
This is the post tip