Jag drar ihop ett dubbelsystem denna lördag. Tycker oddsen på nedanstående spel är någon tiondel för högt i varje enskilt fall. Lägger 2 units per dubbel, dvs 6 units totalt. Den rike/modige/girige kan ju köra en trixie ...

Milan - Chievo, 1:a asian hcp -1,25, odds 2,025
Milan har 10-2-0 hemma mot de flygande åsnorna. Milan är bättre, Milan gör mål, Milan ska bara vinna .... som vanligt är jag lite skeptisk till att spela hcp i Serie A, eftersom många lag har den goda smaken att inte vara vulgära. Men i Milans fall, under Inzaghi, kan jag göra ett (halvt) undantag.

Caen - Marseille, 2:a asian hcp -0,5, odds 2,025
"Dortmundprojektet" under galenpannan Bielsa har fått en rivstart. L' OM leder Ligue 1 efter åtta omgångar. +14 i målskillnad och på bortaplan har man hittills 3-1-0. Lilla Caen har hittills 0-0-3 på hemmaplan och 0-4 i målskillnad. Det är på bortaplan man samlat poäg hittills, och nu får de väl kanske en mer passande matchbild pga motståndet. Men tror inte de står emot.

Swansea - Newcastle, hörnor Newcastle hcp +1, odds 2,10
Som jag skrev i bloggen; Swansea har fått 1,5 hörna/match i snitt hittills. Det är extremt lite. Och visst, någon gång "lossnar" det väl, men det snittet säger ändå något. Nio hörnor är hela fjorton stycken färre än det lag som har näst färst i PL denna höst. Newcastle är visserligen ett dåligt fotbollslag, men några kontringar ska man väl få, och förhoppningsvis minst lika många hörnor som hemmalaget här.

EDITERAD 2014-10-04 14.14:51

This is the stats tab
This is the post tip