Bruins fullständigt körde över Islanders och det var inget snack om vilket lag som är det bättre laget. Islanders enda mål kom efter ett 5 min powerplay efter att en Bruinsspelare tagit en väldigt onödig tackling. Spooner i Bruins imponerade stort tillsammans med Malcolm Subban som motade en bit över 30 skott. Med det satt gårdagens rek med Bruins ML @ 1.90 utan större problem. Nu är det verkligen nära NHL….

Till nattens spel då…

NJ Devils - NY Rangers

Båda lagen gör sina sista träningsmatchen inför säsongen och vilket bättre sätt finns det än att avsluta med ett hett derby?

Devils hade stora problem offensivt förra året och en av anledningarna till att man missade slutspel var att man förlorade samtliga straffläggningar som man medverkade i under säsongen. Inför denna säsong har man tagit in en klassforward i Cammalleri och den mannen gjorde även sitt första Devilsmål i förrgår då man besegrade Islanders med 2-1. Hemma är man alltid täta och ställer i natt upp med bästa möjliga lag.

Rangers spelade igår med sin bästa trupp i 3-2 vinsten mot Chicago. Man började matchen klart bäst, men sedan var det Chicago för hela slanten innan man genom en kontring och en stark tap-in kunde kvittera till 2-2 efter att Chicago flera gånger tidigare hade lägen att avgöra matchen. Sedan vann man efter kanske den sämsta straffläggningen på många år. I nattens möte kommer man vila sina största stjärnor och andrakeepern Cam Talbot kommer stå hela matchen. Alltid känsloladdad när dessa lag möts så jag räknar ändå med högt tempo och många hits.

Sett till trupperna så har Devils klart starkare och jag skulle säga att det är en 60/40 fördelning på vinstchansen här. Det skulle innebära ett odds på 1.66 på Devils men vi bjuds alltså på 1.87 vilket jag hugger direkt.

NJ Devil’s Line-Up

Forwards: Mike Cammalleri, Travis Zajac, Jaromir Jagr, Martin Havlat, Patrik Elias, Dainius Zubrus
Ryane Clowe, Adam Henrique, Michael Ryder, Tuomo Ruutu, Stephen Gionta, Jordin Tootoo

Defense: Andy Greene, Jon Merrill, Adam Larsson, Bryce Salvador, Eric Gelinas, Damon Severson

Goalies: Corey Schnieder (startar), Scott Clemmensen

NY Ranger’s Line-Up

Forwards: Anthony Duclair, Jesper Fast, Carl Hagelin, Ryan Haggerty, Kevin Hayes, Marek Hrivik, Oscar Lindberg, Matthew Lombardi, Ryan Malone, J.T. Miller, Dominic Moore, Chris Mueller

Defense: Dan Girardi, Matt Hunwick, Steve Kampfer, Kevin Klein, Mike Kostka, John Moore

Goalies: Cam Talbot (startar), Henrik Lundqvist

Den den här infon samt ett Devils som är på gång kommer jag spela:

NJ Devils ML @ 1.87 med 3/6 units hos Marathonbet

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-10-04 19.09:19

This is the stats tab
This is the post tip