Speltips

Speltips Fiorentina - Inter

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-05 20:45 Spela här

Speltips Fiorentina - Inter
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,875 Speltips: 2:a +0,25
2014-10-05 20:45 Fiorentina - Inter 2:a +0,25 1,875 Jarelind

Gårdagens dubbelsystem gick med liten vinst. Hade kunnat bli stor vinst, om jag lyssnat på mig själv. Det fanns fina Under-spel på hörnorna till 1,90. Men jag blev girig och gick på 2,10-oddset.
Annat som uppmärksammades i bloggen inför helgen om som det gick att plocka upp till rätt bra odds för Liverpool att vinna utan att hålla nollan, samt Barcelona att vinna och hålla nollan. Sunderland vann och Valencia har nu gjort exakt tre mål i samtliga hemmamatcher i ligan denna höst.

I två av söndagens tre huvudmatcher tror jag att förhandsfavoriterna Chelsea och Juventus vinner, men det finns inga odds där som tilltalar mig.
I den tredje tycker jag mig förnimma en X-doft från Solna. AIK är hårt skadedrabbat, men saknar sannerligen inte motivation. Svartgult krigar för Europacupkvalplats och, inte minst, för att slippa se MFF fira guldet ikväll. MFF är så jävla bra den här hösten, så jag vet inte vad. Men det kan vara lite slitet efter urladdningen senast och tja, ja, guldet är ju redan hemma, så kanske man inte har så där våldsamt mycket emot att få fira det just hemma.
På tal om Allsvenskan så känns 2,10 på både Elfsborg (mot ett avstängningstyngt ÖSK) och Göteborg (mot ett dåligt Norrköping) helt okej för mig.
Nåja, nog om detta.

Mitt spel för dagen hämtar jag från Florens, där Fiorentina tar emot Inter.
Det har varit dystra tillställningar för de lilaklädda senaste åren, då man bara vunnit en av de senaste åtta hemmamatcherna mot de svartblå från Milano. (1-3-4)

Fiorentina siktade inför säsongen på att blanda sig i kampen om CL-platserna, men då är det dags att öka nu. Ligger 10:a inför omgången och har framför allt fenomenalt svårt att göra mål. Två ynka mål framåt, det är bara Sassuolo som är sämre i Serie A hittills.
Den positive supporterna pekar på att Viola efter premiärtorsken mot Roma (0-2) är obesegrat i ligan plus att man gått fram som en ångvält i EL.
Den pessimistiske invänder att tre X mot Genoa, Sassuolo och ett brandskattat Torino inte är så mycket att skryta med, samt att Guingamp och Dinamo Minsk bara SKA besegras.

Tränare Montella lider såklart av att ha tänkta startspelarna Rossi och Gomez på skadelistan igen/fortfarande. Det FINNS såklart odiskutabel kvalité ändå, på pappret iaf, med Cuadrado osv, men ... Hittills har vi inte sett den i praktiken.

Tränarkollegan Mazzarri får klara sig utan avstängde Nagatomo (vem gav honom en kaptensbindel?). Utöver det så kan det nog i jämförelse med förra helgen, bli en del ytterligare ändringar, efter Albin Ekdals kölhalning på San Siro förra helgen. Revanschlusten bör vara stor hos ett hittills oberäkneligt, men CL-platssiktande, Inter, även om man fick ta lite revansch på sig sjäva i EL.
Framåt finns Icardi, en av målskyttarna hemma mot Qarabag (2-0) i torsdags, och, inte minst, Dani Osvaldo. Karln leder poängligan i Serie inför omgången, med fyra mål och tre assist.

Förra säsongen vann Inter motsvarande möte med 2-1. Och som sagt, på Artemio Franchi har Inter trivts bra senaste åren.
Och här är ännu en hårdfakta att ta med sig: Under Mazzarri har Inter inte någon enda gång förlorat två ligamatcher i rad.

Startelvorna skulle kunna se ut någonting liknande detta:

Fiorentina
Neto; Tomovic, Rodriguez, Savic, Alonso; Aquilani, Pizarro, Borja Valero; Fernandez; Cuadrado, Babacar

Inter
Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; D’Ambrosio, Guarin, Medel, M’Vila, Obi; Osvaldo, Icardi

Och jag spelar alltså 2:a asian hcp +0,25 till 1,875 med 4/10 units.
(Den vidlyftige hittar DnB till 2,20 och den försiktige hittar X2 till runt 1,60.)

EDITERAD 2014-10-05 13.32:25

Jarelind - 05 Oktober, 2014, 13:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!