Speltips: West Ham-QPR

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-05 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.95
Tips: 1/Ö2.5
West Ham har värvat in en riktigt brokig skara spelare. Framförallt offensivt har man förstärkt ordentligt som en följd av att Andy Carroll i princip altid är borta av en eller annan anledning. Man kunde inte locka till sig offensiva toppspelare av den enkla anledningen av att Big Sam så tydligt deklarerat att han bara ville spela en forward och Carroll var förstavalet. Ingen ville gå till West Ham för att nöta bänk och då blev nödlösningen Carlton Cole.

Nu har Big Sam efter stor press från fans och framförallt ledning tvingats tänka om. En offensivare fotboll måste spelas och värvningarna har blivit därefter. Valenica och Sahko har imponerat i inledningen samtidigt som Downing äntligen hittat rätt i sin offensiva mittfältsroll och bara mordförsök bakifrån från Rooney tycks stoppa honom för tillfället.

Det offensiva fokuset har naturligt öppnat luckor bakåt och man släpper till mer chanser men framförallt släpper man till och öppnar för en helt annan typ av matchbild även hemma i år. Det är roligare fotboll som den ytterst krävande hemmapubliken är mer nöjd med.

QPR med Harry har inte startat speciellt bra i år heller och man har 4-13 på sina 6 första matcher. Det innebär ett snitt på 2.8 mål per match och borta har man smått otroliga 1-10 efter 3 matcher och landar på ett snitt på 3.7 mål per match.

West Ham har flest antal Över 2.5 matcher i hela ligan och snittar 3.3 mål i de matcher man är iblandad i. 10-10 efter 6 matcher och bara en av 6 matcher har misslyckats att klättra över 2.5-linan.

West Hams pånyttfödda flair och offensivlusta i kombination med QPRs bedrövliga defensiv bäddar för en trevlig tillställning ikväll. Jag är fullt övertygad om att West Ham har alla möjligheter till tre poäng ikväll då man rättvist besegrade Liverpool förra hemmamatchen och även störde Man U borta senast.

För West Ham saknas Carroll och Noble som skulle startat om de vore disponibla men med Song som växer in mer och mer i rollen centralt tillsammans med Downings form bakom och runt yrvädren där framme ska inte Nobles frånvaro behöva betyda så mycket. Värre hade det varit mot ett bättre lag eller i en bortamatch. Dessutom är Nolan tillbaka och kan täcka upp bra för Nobbie.

I QPR saknas förmodligen Sandro, Joey Barton, Mutch och Taarabt. Av dessa skulle jag säga att nästan samtliga är nyckelspelare i QPR:s jakt på nytt kontrakt i år. Framförallt är det spelare som alla tänder till och höjer sig i ett Londonderby likt detta (ibland även övertänder till).

Av det jag sett av de båda lagen hittills i år, med tanke på West Ham hemma och med tanke på skadelägena ser jag inget annat alternativ än att ge West Ham förtroendet att knipa en trea till fina oddset 1.95x.

Dessutom spelar jag över 2.5 mål till 1.93 hos Unibet.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

EDITERAD 2014-10-05 14.22:20
  West Ham-QPR
Spela på Speltips West Ham-QPR
RalleArvid - 5 Oktober 2014 - 14:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming