Speltips

Speltips Bik Karlskoga v Karlskrona

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-06 19:00 Spela här

Speltips Bik Karlskoga v Karlskrona
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 3,90 Speltips: 2
2014-10-06 19:00 Bik Karlskoga v Karlskrona 2 3,90 holms

Är det möjligt att hitta rätt på Bik Karlskoga en tredje gång på raken?
Ja, det tror jag verkligen.
AIK till 2,55 i onsdags.
Bikarna själva till 2,05 i lördags.
Och så Karlskrona idag till 3,90.
Det vore bra betalt på värmlänningarna under ett par dagars tid.

I lördags så vann man enbart på att man var så satans segerhungrigt i kombination med att Västerås är ett genomuselt ishockeylag från en genomusel idrottsstad. Det var dessa två faktorer och ingenting annat.
Man är fortfarande ett oerhört sårbart och ihåligt lag utan stöttespelarna Jens Skålberg, Martin Thelander, Fredrik Ericson, Kristofer Näslund och Björn Kindahl.
Samtliga var borta senast. Och samtliga saknas även nu.
Jag lyfte fram den finländska värvningen Severi Sillanpää som ett bra kort som back up för defensiva klippan Kindahl. Men det jag såg av honom i lördags så ... får den där göra några KHL-matcher med Jokerit den här säsongen, då kliver de flesta in i den där ligan. Korpspelare inräknat.

Man har fortfarande ett boxplay som är under all kritik. Näst sämst i hela Hockeyallsvenskan. Det i kombination med ett powerplay som är så lättläst utan en spelande och vass back så ja, det blir inte hur enkelt som helst att vinna hockeymatcher.
När man dessutom tar så korkade utvisningar (Adam Åkesson!!!) i parti och minut och adderar det med bristerna ovan så kan man förstå att man ligger där man ligger.

Nu möter man varannandagslaget Karlskrona. Och det betyder att efter KHK:s mycket svaga insats senast hemma mot överskattade Malmö - då kommer det högst troligt en bättre insats här.
Och som sagt, det krävs inte så fasansfullt mycket för att besegrade detta Bik Bok Hofors med den digra skadelistan de besitter för dagen ...

Klart kul tvåa till 3,90!

holms - 05 Oktober, 2014, 23:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
michon - 2014-10-06 14:42:34

Rygg!!