Speltips

Speltips Wales - Bosnien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-10 20:45 Spela här

Speltips Wales - Bosnien
Land: Wales Liga: EM-kval
Odds: 2.25 Speltips: 2
2014-10-10 20:45 Wales - Bosnien 2 2.25 master

Det har blivit dags för landslagsspel igen och då kan man alltid hitta några väldigt intressanta spel. Själv har jag funnit ett spelvärt spel på Bosnien borta mot Wales.

Bosnien gjorde VM-debut i Brasilien i somras och var ett offsidemål ifrån att gå vidare från gruppspel. Stod upp bra mot bl.a Argentina som kom hela vägen till final. Ja, det är nog tillräckligt för att bevisa hur bra det här landslaget är - när det går som det ska.

Wales lyckades inte ta sig till VM vilket inte är någon större överraskning då man aldrig haft ett starkt landslag. Har kommit in i en helt OK grupp med Bosnien och Belgien som favoriter att ta sig vidare.

Wales stod för en medioker insats borta mot Andorra i den första kvalmatchen, men trots det blev det en knapp seger med 1-2 och tre poäng. Det efter individuell skicklighet i form av Bale som är lagets helt klart största stjärna.

Å andra sidan var Bosnien ännu sämre då man med ett oerhört svagt spel inte ens fick poäng hemma mot Cypern vilket var en väldigt stor skräll. Där snackar vi underskattning. Nä, det var helt enkelt ingen vidare match från Bosniens sida - som inte alls gick att känna igen ifrån VM.

Men nu finns det inga fler chanser till poängtapp, inte den närmaste tiden i alla fall. Härefter väntar en tuff match hemma mot Belgien där det mycket väl kan bli poängtapp och då ligger man väldigt risigt till. Därav är den här matchen oerhört viktig för Bosniens del.

Man har bättre spelare i princip på varje position, och är helt enkelt ett bättre lag. Det gäller bara att ge allt och inte visa någon underskattning, då finns det inget snack om saken vilket av lagen som kommer att stå som segrare.

Det positiva är att Spahic är tillbaka som är en viktig kugge i Bosnien, samtidigt som flera spelare befinner sig i en väldigt bra form, däribland Pjanic och Medunjanjin. Man ska heller inte glömma Dzeko och Ibisevic på topp som oftast glänser i landslagströjan.

Wales har inte något slagkraftigt lag bortsett från Bale och Ramsey. Ett stort minus är att den sistnämnde är skadad och missar mötet. Och då har man nästan enbart Bale och fasta situationer att förlita sig på. Och en spelare kan inte precis alltid frälsa ett lag, speciellt inte när det finns flera stjärnspelare i motståndarlaget.

Att vi får 2.25 på Bosnien borta mot Wales är ett överodds, helt klart. Vi får tacka bolagen som verkar bara tänka på den tafatta insatsen av Bosnien mot Cypern och inte se den stora skillnaden mellan landslagen.

Troligtvis sänks oddset något, därför är det nog bäst i att spela på raka tvåan redan nu och bara invänta vinstpengarna på fredag.

Lycka till vid rygg!

master - 06 Oktober, 2014, 19:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2014-10-10 13:09:23

Hariz
Det har du rätt i. Men detta skrev jag för några dagar sedan. Helt klart stora avbräck, men man ska nog ändå ta hem detta.

Hariz - 2014-10-10 12:14:29

Du har glömt att nämna att Spahic, Bicakcic och Vranjes missar matchen och sedan tidigare är Kolasinac skadad så att förmodligen så kommer Hadzic spela CB (lirar CDM annars). Salihovic är också skadad så BiH har 5 backar borta.

Julle - 2014-10-10 00:55:50

Fantastiskt låg nivå ibland här inne.

BetJahJah - 2014-10-09 16:59:23

Dock håller jah med om att pga insatserna i kvalspelen tidigare mot exempelvis Slovakien , Grekland osv så är Bosnien Hercegovina lite överskattat ja.

BetJahJah - 2014-10-09 16:55:35

Som rekare slänger man sig inte ur sådana saker som skitlag och "ni bosnier ..". Nu spelar det inte så stor roll var man är ifrån. Tycker bara sånt trams håller man för sig själv :)
Kämpa

R.Baggio - 2014-10-08 23:48:17

Betjahjah Ehm ehh njaa snarare tvärtom. Tjänade enorma pengar på att spela emot överskattade Bosninen i senaste VM. Fakta är att dom är hypade utan grund. Fakta är facit i VM där som lirade i en skitgrupp. Så du hade lite fel där men nya tag bara😂👍

BetJahJah - 2014-10-08 21:55:37

Oj oj vilken hatar r.baggio. Märks att Bosnien har sårat dig grovt på något sätt. Sorry gubben, finns hjälp att söka

R.Baggio - 2014-10-07 07:52:36

Ingen spelar väl på överskattade Bosninen längre? Man låter inte sig luras längre av detta skitlaget som presterar noll gång på gång. Wales är jämbördiga med ett att Europas mest överskattade lag Bosnien. Ni bosnier måste torskat era besparingar på dom i VM. Haha