Speltips Jerà³nimo Neumann

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-10 10:30
Land: Australien
Liga: A-League
Odds: 15.00
Tips: Skytteligan
Jerà³nimo Neumann - Skytteligavinnare - Exklusive slutspel

Det här är ett långskott som jag ser en gnutta värde i. Neumann kom från en bra säsong i Adelaide där han gjorde 9 mål. Grejen i Adelaide var att man hade så många spelare som gjorde mål, offensivt skickliga spelare som Cirio (8 mål), Ferreira (9 mål), Carrusca (6 mål) & Djite (5 mål). I Adelaide var det svårare att glänsa än vad det kommer vara i Newcastle.

Kollar vi istället på hans nya lag så gjorde Taggart flest mål i hela A-League förra säsongen och stod för 16 av 34 mål för Newcastle. Nu är han såld till Fulham och man har alltså valt att ta in Neumann istället. Taggart gjorde alltså 16 mål, flest mål i Jets efter honom gjorde 3 mål, så ni förstår vilket fokus man har på sina anfallare i Newcastle Jets. Den rollen kommer även Neumann få den här säsongen, och förhoppningsvis lyckas han göra det som Taggart gjorde.

Neumann tar över efter Taggart, i ett spelsystem där fokus ligger i att förse deras anfallare med målchanser. Neumann mäktade med 9 mål i ett Adelaide där man 4-5 bra målskyttar, ett Adelaide där ingen kan briljera direkt. Nu är Neumann Newcastle’s stora stjärna, och jag förväntar mig att han gör över 10 mål den här säsongen, och antagligen gör han fler vilket gör att vårt odds är riktigt bra.

Har just nu 1 Unit på Neumann till 15x degen, men ska känna på den lite till så kanske jag lägger in 1 Unit till, för det här är ett riktigt bra spel i mina ögon.

Neumann skytteligavinnare @ 15.00 (1 Unit) - Unibet
Spela på Jerà³nimo Neumann hos Unibet
Spela nu
SuperBetting - 6 Oktober 2014 - 22:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: