Speltips Wellington Phoenix

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-10 10:30
Land: Australien
Liga: A-League
Odds: 4.00
Tips: Sluta sist
Wellington Phoenix - Wooden Spoon award - Att sluta sist i serien

Wellington var inte bra förra säsongen, jag tror inte man är bättre nu och enligt mig är det givet att man slutar sist i tabellen och blir tilldelade Wooden Spoon award (inte så glamoröst som det låter, tilldelas laget som slutar sist). Wellington hade ett par vassa spelare förra säsongen i framförallt Huysegems, Hernandez och Cunningham. Nu har man tappat de två förstnämnda och därmed tappar man 17 av lagets 36 gjorda mål. Visst är Cunnigham kvar, och även Brockie är en bra spelare, men nu har man tappat mycket offensiv kraft utan att ta in ny. Man har värvat in dussinlirare i min mening som t.ex Nathan Burns från Jets, McGlinchey from Mariners och Bonevacia från Roda. Förra säsongen var man det enda laget som släppte över 50 mål, nu lär det inte bli bättre, och man saknar dessutom den offensiva kompetensen som man hade förra säsongen.

Möjliga konkurrenter till Wooden Spoon award kan vara Newcastle Jets, men även Western Sydney Wanderers då jag inte tror att dem kommer få det att stämma den här säsongen. Newcastle har blivit av med en del spelare den här säsongen men har fått in skyttekungen Neumann som jag tror kommer stå för en stor del av deras mål. Newcastle känns snäppet bättre än Wellington. Nu har även förra årets bottenlag Melbourne Heart gått och blivit Melbourne City FC istället med en nysatsning som innebär David Villa bland annat i runt 10 matcher. Så därför tror jag inte vi får se Melbourne City i botten, och med andra ord är ännu ett lag uteslutet från bottenstriden.

Jag tror helt enkelt att Wellington är alldeles för dåliga den här säsongen, och det förvånar mig inte om man är klara att komma sist med 5 omgångar kvar.

Wellington att sluta sist @ 4.00 (3 Units) - Unibet
Spela på Wellington Phoenix hos Unibet
Spela nu
SuperBetting - 6 Oktober 2014 - 22:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: