Speltips

Speltips Vålerenga - Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-08 20:00 Spela här

Speltips Vålerenga - Färjestad
Land: CHL Liga: CHL
Odds: 1,60 Speltips: 2a
2014-10-08 20:00 Vålerenga - Färjestad 2a 1,60 wibbe

Innebandy fortsätter att gå som tåget, mullsjö hade inga problem att vinna senast och nu är vi uppe i 3/3 denna säsong !

Vi lägger Innebandyn åt sidan och koncentrerar oss på Ishockeyn, CHL !

Vålerenga-Färjestad

Om vi startar med Vålerenga så även fast dom har 0p i årets CHL är dom väldigt nöjda med vad dom åstadkommit,säger en hel del om ett lag som efter 5 matcher alltså har 0p och 6-15 i målskillnad, skillnaden mella norsk ishockey och i detta fallet svensk ishockey är gigantiskt, detta enga skulle inte vinna Allsvenskan !!

Vålerenga har haft väldigt mkt skadeproblem och står nu ENDAST med 3 viktiga spelare på skadelistan !
Jonas Oppøyen,Rasmus Juell , Brian Ihnaca är alla ej tillgängliga

Just nu parkerar dom på en fruktansvärt dålig 6e plats i inhemska ligan, vilket får ses som ett praktfiasko, men om sanningen ska fram så är dom inte bättre, tappat viktiga spelare och endast fyllt upp med utfyllnadsspelare

Man ska inte dra för stora växlar i poängskörd, men en kille som Mattias Trygg, lämnade inför denna säsong till Björklöven, i enga förra året blev det över 50p och i Löven står han på 1 assist ! då ser vi ungefär hur skillnaden kan vara !

Dom möter FBK, som faktiskt inte har något att spela för och tar in 4 J20-spelare, enligt deras hemsida !

Men detta ska absolut inte spela så stor roll då det skiljer gigantiskt mkt mellan lagen i grunden !

Färjestad spelar bra ishockey men har svårt att få in pucken, men denna rek riktar in sig på hur dåliga Vålerenga är denna säsong, så jag sitter lugn i båten när man ser matchen på SVT ikväll !

twitter : Winbergdaniel

wibbe - 08 Oktober, 2014, 14:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wibbe - 2014-10-08 19:43:03

Bott granne med Jordal i 2 år och sett en jävla massa matcher men tack ändå, och nej dom hade inte vunnit Allsvenskan,inte ens lörenskog eller stavanger gör det ! så verkar som du inte sett alltför mycket ishockey i norge ändå !

dasgrosse - 2014-10-08 16:26:27

Haha! Har du sett Vålerenga spela hockey? Jag har bott i Oslo i snart åtta år och väl sett Vålerenga spela de senaste 4 säsongerna. Att det är stor skillnad på svensk och norsk hockey är sant. Men den blir mindre och mindre för varje år och att säga att Vålerenga inte skulle vinna Allsvenskan är fel.

Men Färjestad ska vinna denna ja. Har själv spelat Färjestad för några dagar sedan.