Speltips

Speltips Calgary Flames - Vancouver Canucks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-09 04:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - Vancouver Canucks
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.90 Speltips: Canucks ML
2014-10-09 04:00 Calgary Flames - Vancouver Canucks Canucks ML 1.90 hockeystick

Då vad dagen äntligen kommen. Dagen då NHL äntligen sätter igång. Som vi väntat, och dessutom bjuds vi på en fantastisk hockeybuffé i natt då vi har 4 matcher. Toronto-Montreal, Boston-Philadelphia, Los Angeles-San Jose och Calgary-Vancouver. Jag är väldigt förväntansfull inför denna säsong och jag hoppas ni är det med, nu kör vi!

Calgary Flames - Vancouver Canucks

Goalies: Hiller (confirmed) vs Miller

Till årets första ”riktiga” rek så vänder vi oss mot Kanada. Vi bjuds på ett litet hatmöte när Calgary tar sig ann Vancouver på hemmais. Dessa lag har stött på varandra två gånger under försäsongen där Canucks vunnit båda mötena stabilt.

Inför denna säsong tycker jag Canucks satt upp ett tydligt mål. Man vill tillbaka till slutspel efter fjaskosäsongen förra året man har gjort väldigt många förändringar. Ny GM, sparkat Tortorella och värvat en del bra spelare. Miller ser jag som en väldigt duktig målvakt som kommer göra Canucks mycket gott tillsammans med Eddie Läck som en duktig andrakeeper. Nick Bonino tycker jag också är en spännande forward som kommer få ta en del ansvar efter lagets stora stjärna lämnat i Ryan Kesler.

Calgary även de gjort ett par förändringar. Även de har ny GM samt ett par värvningar efter man tappat bl.a Mike Cammalleri. Spelarna man bl.a tagit in är duktiga keepern Jonas Hiller, Mason Raymond från Toronto och Brandan Bollig från Chicago. Självklart väldigt viktigt för Flames att ta in en stabil förstakeeper då det har varit positionen man haft störst problem med, men samtidigt har man tappat sin klart bästa forward. Upp till bl.a Monahan och Hudler att leverera offensiven tillsammans med nyförvärven Raymond och Bollig om man inte ska bli ett bottengäng i år igen, vilket jag tyvärr tror man blir.

Historia

Lagen är som sagt väldigt vana vid att möta varandra, och det brukar verkligen bli en del känslor när lagen möts. Ni kanske kommer ihåg det brutala slagsmålet direkt efter nedsläpp förra året som fick coach Tortorella att gå nuts? Annars har ni ett klipp här: https://www.youtube.com/watch?v=Vlel1VPZ4zA

Inbördes har Canucks klart övertag och man har dessutom vunnit 7 raka möten emot Flames i NHL. Lägg där till att man vunnit två raka under försäsongen också, men det är inte riktigt samma sak. Hur som helst klar fördel Canucks sett till tidigare möten.

Skador

Calgary Flames: Corey Potter
Vancouver Canucks: Skadefri trupp (Kevin Bieksa - Game time dicision)

Jag tror vi kommer få en målsnål matchbild likt den vi fått under försäsongen, men jag tror Sedin-brödernas Canucks löser vinst här och spelar därför:

Vancouver Canucks ML @ 1.90 med 2/6 units hos Pinnacle Sports

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 08 Oktober, 2014, 17:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!