Speltips

Speltips Sverige vs Ryssland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-09 20:45 Spela här

Speltips Sverige vs Ryssland
Land: Sverige Liga: EM-KVAL
Odds: 2.80 Speltips: 2
2014-10-09 20:45 Sverige vs Ryssland 2 2.80 TheMechanic

Isaksson
Bengtsson-Antonsson-Granqvist-Olsson
Larsson-Wernbloom-Källström
Durmaz-Toivonen-Erkan Zengin

Akinfejev
Smolnikov-Berezutskij-Ignasjevitj-Kombarov
Samedov-Fajzulin-Glusjakov-Dzagojev
Kerzjakov-Kokorin

Talar för reken;
- Utvilade och matchsugna ryssar som inte hade någon ligafotboll under helgen

- Sjukstugan i det svenska landslaget, stort avbräck i Ekdahl. Hade behövt hans lugn och passningsspel mot ett Ryssland som pressar extremt och spelar i högt tempo. Har en känsla att vi slår rekord i felpassningar imorgon. Zlatan och Antonsson osäkra, Antonsson lär spela från start då han tränade idag (onsdag) medans Zlatan enligt mig kommer att vila denna match och om han spelar så vet Ryssarna nu vad de ska trampa på/sparka och en 50% Zlatan är inget att ha, tänker främst på att vi försvarsspelar med 1 person kort då.

- Ryssland, tycker de får oförtjänt mycket kritik för sin insats i VM. Man hade en svår grupp med två starka länder i Algeriet (åkte ut mot Tyskland efter förläggning) samt Belgien (åkte ut om Argentina). Oavgjort mot Algeriet, uddamålsförlust mot Belgien och oavgjort mot Sydkorea är inte fy skam. Självklart är förväntningarna höga på detta landslag men till och med finallagen i VM hade problem med Algeriet och Belgien.

- Ett ryskt landslag i harmoni, finns inte plats för bråkmakare; Denisov-Shirokov samt loja divor; Arshavin. Capello är den största stjärnan, en general med sina fotsoldater = exakt som Capello vill ha det.

- Sveriges backlinje. Österrike skulle ha gjort minst 2 mål sist mot Sverige, massvis med chanser. Undrar hur det hade sett ut om inte Granqvist spelade över sin förmåga och gjorde sin bästa landskamp

Spelar Ryssland till 2.80 med insatsen 1500 kr

/TheMechanic

TheMechanic - 08 Oktober, 2014, 23:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nektergalen - 2014-10-09 10:06:25

3,20 nu