Speltips

Speltips Malta-Norge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-10 20:45 Spela här

Speltips Malta-Norge
Land: Europa Liga: EM-Kval
Odds: 2.10 Speltips: Norge utan att släppa in
2014-10-10 20:45 Malta-Norge Norge utan att släppa in 2.10 stooooffe

2/2 sen jag började reka här igen och formen känns väldigt stabil. Litauen vann igår till 2.20 och innan det satt Tingsryd till 1.95/2.50 enkelt och vann med hela 6-2.

Idag tycker jag mig ha hittat spelvärdet i kvällens EM-kval fotboll och jag förlitar mig på vårat "kära" grannland Norge.

Visst dem är inte som dem har varit förut under Flo och Rekdals glansdagar men dem har ändå ett helt okej fotbollslag som kan mer än att klubba sälar och ta överpriser på pizzor och snus.

Här har dem en match som dem bara måste vinna då man reser till Malta för att ta första poängen i detta EM-kval.

I första omgången hemma mot Italien var Norge totalt chanslösa. Italien kontrollerade matchen från början till slut och vann enkelt med 2-0, men det är inte matcherna mot Italien som är viktigast för Norge utan där kommer man som väntat kanna 0 poäng. Det är precis sådana matcher som ikväll som ska ta Norge till EM, då blåbärsnationen Malta strå för motståndet.

Malta började borta mot Kroatien och förlorade med 2-0, vilket inte alls är dåligt med deras mått mätt, utan snarare ett positivt resultat för dem, men Kroatien gick på halvfart och ville bara få matchen avspelad.

Malta har INGEN offensiv och skapar i stort sett ingenting i dem landskamper som dem har spelat på slutet! 4 raka landskamper utan att ha gjort mål och då har man även mött Europas kanske sämsta nation efter San Marino dvs Gibraltar, där man förlorade med 1-0.

Maltas senaste 4 landskamper:

Croatia 2-0 Malta
Slovakia 1-0 Malta
Gibraltar 1-0 Malta
Albania 2-0 Malta

Som ni ser så är Malta ytters ofarliga framåt och det borde passa Norge perfekt. Norge kommer troligtvis att styra och ställa den här matchen precis som dem vill och jag räknar iskallt med att dem förr eller senare får in minst en boll.
Jag räknar med att Malta kommer spela väldigt defensivt så länge dem håller nollan och det brukar ju allt som oftast inte hålla och då dem väl måste anfalla, så saknas kvalité och Norges försvar borde klara av dem utan några större problem.

Mål:
GK Andrew Hogg
GK Justin Haber
GK Nicholas Vella

Back:
DF Roderick Briffa
DF Andrei Agius
DF Clayton Failla
DF Edward Herrera
DF Ryan Camilleri
DF Steve Bezzina
DF Zach Muscat
DF Clifford Baldacchino
DF Justin Grioli

Mit:
André Schembri
Andrew Cohen
Ryan Fenech
Paul Fenech
Rowen
John Mintoff
Bjorn Kristensen
Ryan Scicluna
Llywelyn Cremona
Stephen Pisani

Anf:
Michael Mifsud
Terence Vella
Jean Paul Farrugia

Som ni ser är det ingen trupp som innehåller några stjärnor alls och man skakar inte direkt i skorna då man läser dessa namn.
Farligast är gama Michael Mifsud som en gång i tiden smällde in en del mål i engelska Championship och det är inte mycket vara oroliga över.
Den Maltesiska truppen består i stort sett bara av inhemska spelare och den Maltesiska ligan är riktigt, riktigt dålig.

Norges trupp:

Rune Jarstein
GK Ørjan Nyland
GK Sten Grytebust


DF Håvard Nordtveit
DF Vegard Forren
DF Omar Elabdellaoui
DF Martin Linnes
DF Steffen Hagen
DF Per Egil Flo
DF André Danielsen
DF Ruben Gabrielsen


MF Tarik Elyounoussi
MF Per Ciljan Skjelbred
MF Alexander Tettey
MF Stefan Johansen
MF Mats Møller Dæhli
MF Harmeet Singh
MF Jone Samuelsen
MF Martin Ødegaard

Joshua King
Håvard Nielsen
Fredrik Gulbrandsen

Det här är faktiskt en helt okej trupp som innehåller 90% utlandsproffs från bland annat: Hertha Berlin, Borussia Mönchengladbach, Olympiacos, Hoffenheim, Hertha Berlin,Norwich City, Celtic, Cardiff, Blackburn och Eintracht Braunschweig.

Som ni ser är det inga dussinklubbar utan faktiskt rätt bra lag och det Norska landslaget är minst 2 klasser bättre än det Maltesiska.

Jag räknar med att Borussia Mönchengladbach proffset Håvard Nordtveit styr upp sin backlinje tillsammans med målvakten Rune Jarstein från Hertha Berlin.

Nej Malta ska inte ha mycket att komma med ikväll och borde knappt få till några farligaheter alls.

Norge ska bara vinna den här matchen relativt enkelt och ska klara av att hålla nollan.

Så mitt spel blir alltså: "Norge att vinna utan att släppa in mål" till oddset 2.10 hos bet365 . Det är i mina ögon ett riktigt, riktigt bra odds och jag hugger direkt!


Som jag sagt dem senaste rekarna, jag lutar mig tillbaka i soffan och räknar iskallt med att plånboken fylls på ännu mer ikväll!

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna!//Stoffe

stooooffe - 10 Oktober, 2014, 09:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
WHL 2.0 - 2014-10-10 18:50:13

:) Väl rutet demPOLISEN !

Oviktig sak egentligen naturligtvis, MEN man undrar ju över lärarkåren när var och varannan skriver "dem" hela tiden. Det ser så j-a fel ut när man läser.

Och ni som skriver "sässen" istället för säsongen...

/Statens ordväktardepartement


demPOLISEN - 2014-10-10 17:15:52

Du är nu anmäld till demDOMSTOLEN för felaktigt användande av ordet dem vid minst 10ggr i ett inlägg/rek. Eftersom du inte klarar av att använda ordet dem på rätt sätt rekommenderas du härmed att använda ordet dom (som numera är ett godkänt ord av Svenska Akademin).

Du skrev:
Visst dem är inte som dem har varit förut under Flo och Rekdals glansdagar men dem har ändå ett helt okej fotbollslag som kan mer än att klubba sälar och ta överpriser på pizzor och snus.

Här har dem en match som dem bara måste vinna då man reser till Malta för att ta första poängen i detta EM-kval.

Korrekt skulle varit:
Visst, de är inte som de var förut under Flo och Rekdals glansdagar men de har ändå ett helt okej fotbollslag som kan mer än att klubba sälar och ta överpriser på pizzor och snus.

Här har de en match som de bara måste vinna då man reser till Malta för att ta första poängen i detta EM-kval.

Men som sagt det hade fungerat med dom om det känns bättre.
Lycka till
/demPOLISEN

stooooffe - 2014-10-10 13:09:28

zpiid. Vi får se, 4 raka utan mål för Malta och inget livsfarligt anfallspar direkt. Men vi får se:) Min känsla säger 0-2

zpiid - 2014-10-10 11:46:05

Jag spelade faktiskt BLGM istället till 2.25. Malta har gjort mål i 11 av sina senaste 20 hemmamatcher samtidigt som Norge släppt in mål i 15 av sina senaste 20 bortamatcher. Ren statistik men ett bra odds på att Malta ska sätta en strut och att Norge gör mål utgår vi ju ifrån.